Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INFERNAL DRAKES BKS Okonie
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Smołkowicz trapt de bal weg. Mordko is nu in balbezit. Kordiaczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kordiaczyński krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Polski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tęcza met de inworp. Zwierzchowski rent richting de bal. Zwierzchowski geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Szulgo rent richting de bal. Pawełczyk begaat een overtreding. Szulgo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Albański met een snel genomen vrije trap. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pawełczyk is nu in balbezit. Pawełczyk passt de bal in één keer door. Polski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełminiak onderschept slim de pass. Chełminiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kulig passt de bal met de wreef. Błażejczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Chełminiak rent richting de bal. Chełminiak haalt uit met een fantastische trap. Polski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
INFERNAL DRAKES - BKS Okonie 0:1

43e minuut.
Kulig kopt de bal weg. Mordko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pilarz rent richting de bal. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INFERNAL DRAKES 58%, BKS Okonie 42%.
INFERNAL DRAKES - BKS Okonie 0:1

58e minuut.
Daar is Katolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katolik geeft een lange en hoge pass. Poloczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordiaczyński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kordiaczyński passt de bal met de wreef. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek geeft een hoge lob. Daar is Szulgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulgo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kordiaczyński passt de bal in één keer door. Szulgo is nu in balbezit. Pilarz rent richting de bal. Szulgo rent richting de bal. Szulgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
INFERNAL DRAKES - BKS Okonie 1:1

76e minuut.
Szulgo rent richting de bal. Chełminiak maakt een afschuwelijke overtreding. Szulgo raakt geblesseerd tijdens het duel. Albański met een snel genomen vrije trap. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INFERNAL DRAKES - BKS Okonie 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INFERNAL DRAKES 60%, BKS Okonie 40%.
INFERNAL DRAKES - BKS Okonie 2:1