Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0088
  • Stadion: Śląsk Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1862
Śląsk Unia Sędziszów
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Łatuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Koszarek onderschept slim de pass. Koszarek met een sublieme pass. Sajdak is nu in balbezit. Sajdak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Kołakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kołakowski passt de bal met de wreef. Gąsior rent richting de bal. Kraśnicki onderschept slim de pass. Kraśnicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sajdak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Zdun de bal. Kraśnicki is nu in balbezit. Kraśnicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zabojowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batóg met een snelle inworp. Patyczek is nu in balbezit. Patyczek haalt uit met een fantastische trap. Maszudziński bokst de bal weg. Daar is Lami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk - Unia Sędziszów 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śląsk 50%, Unia Sędziszów 50%.
Śląsk - Unia Sędziszów 1:0

52e minuut.
Połubiński geeft de bal voor. Gąsior is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Patyczek. Gąsior roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gąsior kan niet meer verder spelen. Kapaon komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Andrysz probeert naar een medespeler te passen. Zdun kopt de bal weg. Gmitrzak rent richting de bal. Trzpień verovert de bal door een tackle van achteren. Trzpień schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Doeltrap. Lami trapt de bal weg van het doel. Koszarek kopt de bal weg. Kraśnicki is nu in balbezit. Kraśnicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Wierzbicki is nu in balbezit. Wierzbicki passt de bal met de wreef. Koszarek rent richting de bal. Trzpień heeft problemen om de bal te vangen. Trzpień draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gmitrzak is nu in balbezit. Trzpień is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gmitrzak. Trzpień is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bajor neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Andrysz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trzpień kan de bal niet met de borst controleren. Trzpień haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
Kołakowski probeert naar een medespeler te passen. Patyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyczek probeert naar een medespeler te passen. Kraśnicki rent richting de bal. Kraśnicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śląsk 55%, Unia Sędziszów 45%.
Śląsk - Unia Sędziszów 1:0