Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mimik nieMaZnaczenia
LOL Tactiek ewrwerw
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
32 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 38.8
incredible Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Mankiewicz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Crivac de bal onder controle te krijgen. Binescu probeert naar een medespeler te passen. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 1:0

7e minuut.
Janiec passt de bal met de wreef. Yankov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Katana bereikt de bal nog maar net als eerste. Katana draait met de bal, schiet en ... Nádai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 1:1

12e minuut.
Płyta kopt de bal weg. Klungelig pakt Lichański de bal. Osajda verovert de bal door een tackle van achteren. Osajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 2:1

16e minuut.
Doncu heeft problemen om de bal te vangen. Doncu passt de bal met de wreef. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa geeft de bal voor. Osajda springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu verovert de bal door een tackle van achteren. Binescu passt de bal in één keer door. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Binescu passt de bal zonder na te denken. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu speelt de bal door. Osajda rent richting de bal. Osajda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Binescu is nu in balbezit. Binescu passt de bal zonder na te denken. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa draait met de bal, schiet en ... Buła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 3:1

25e minuut.
Kuntoš rent richting de bal. Kuntoš geeft de bal voor. Binescu geeft een hoge lob. Noormaa rent richting de bal. Noormaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 4:1

27e minuut.
Binescu kopt de bal weg. Doncu is nu in balbezit. Doncu passt de bal in één keer door. Noormaa heeft problemen om de bal te vangen. Noormaa haalt uit met een fantastische trap. Buła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Lichański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański begaat een overtreding. Osajda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amâncio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Noormaa maakt een snoekduik en kopt de bal. Buła bokst de bal weg.

34e minuut.
Płyta rent richting de bal. Płyta passt de bal met de wreef. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 5:1

35e minuut.
Amâncio rent richting de bal. Amâncio met een sublieme pass. Doncu met een sublieme pass. Noormaa rent richting de bal. Noormaa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 6:1

36e minuut.
Mankiewicz is nu in balbezit. Noormaa onderschept slim de pass. Noormaa passt de bal in één keer door. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Płyta passt de bal met de wreef. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa onderschept slim de pass. Noormaa schiet op doel. Buła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 7:1

44e minuut.
Daar is Wacławik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichański is nu in balbezit. Noormaa onderschept slim de pass. Noormaa haalt uit met een fantastische trap. Buła werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Osajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mimik 38%, nieMaZnaczenia 62%.
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 8:1

47e minuut.
Doncu rent richting de bal. Doncu geeft een hoge lob. Benoot probeert de bal met de borst te controleren. Osajda rent richting de bal. Osajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 9:1

48e minuut.
Janiec kopt de bal weg. Płyta heeft problemen om de bal te vangen. Płyta passt de bal in één keer door. Osajda is nu in balbezit. Osajda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Wacławik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binescu probeert naar een medespeler te passen. Amâncio probeert naar een medespeler te passen. Osajda heeft problemen om de bal te vangen. Osajda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Kuntoš geeft een hoge lob. Katana rent richting de bal. Katana geeft een hoge lob. Piersic rent richting de bal. Piersic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaloutas is nu in balbezit. Tomczak verovert de bal door een tackle van achteren. Tomczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 9:2

56e minuut.
Inworp. Crivac met een snelle inworp. Kaloutas rent richting de bal. Katana verovert de bal door een tackle van achteren. Katana geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Amâncio rent richting de bal. Amâncio geeft een lange en hoge pass. Benoot heeft problemen om de bal te vangen. Noormaa rent richting de bal. Noormaa haalt uit met een fantastische trap. Paal! Buła bokst de bal weg.

59e minuut.
Katana passt de bal met de wreef. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersic passt de bal met de wreef. Katana bereikt de bal nog maar net als eerste. Katana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Noormaa onderschept slim de pass. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Osajda rent richting de bal. Osajda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Płyta is nu in balbezit. Płyta passt de bal zonder na te denken. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa schiet op doel. Buła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 10:2

72e minuut.
Daar is Lichański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu passt de bal in één keer door. Noormaa rent richting de bal. Noormaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 11:2

76e minuut.
Lichański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichański passt de bal met de wreef. Inworp. Amâncio met een snelle inworp. Binescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lichański probeert de bal aan de voet te houden. Osajda is nu in balbezit. Met opzet legt Benoot zijn tegenspeler op de grond. Benoot krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Płyta passt de bal in één keer door. Osajda is nu in balbezit. Kuntoš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osajda raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Płyta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Doncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binescu rent richting de bal. Binescu passt de bal in één keer door. Osajda is nu in balbezit. Osajda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Płyta rent richting de bal. Płyta passt de bal zonder na te denken. Amâncio met een sublieme pass. Osajda rent richting de bal. Osajda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 12:2

88e minuut.
Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu speelt de bal door. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Osajda heeft problemen om de bal te vangen. Buła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kaloutas geeft de bal voor. Noormaa kopt de bal weg. Osajda rent richting de bal. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Buła werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Osajda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 13:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mimik 46%, nieMaZnaczenia 54%.
Fc Mimik - nieMaZnaczenia 13:2