Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zbrosławice FC ANDRYCHÓW
343 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 21.5
uitstekend Schieten zwak
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Neiling kopt de bal weg. Espada rent richting de bal. Espada passt de bal met de wreef. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC ANDRYCHÓW 1:0

11e minuut.
Bell passt de bal zonder na te denken. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila passt de bal met de wreef. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mureşanu is nu in balbezit. Tokarski begaat een overtreding. Mureşanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC ANDRYCHÓW 2:0

18e minuut.
Daar is Kwietniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skubała is nu in balbezit. Skubała passt de bal in één keer door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Eisenknappl onderschept slim de pass. Eisenknappl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mureşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşanu speelt de bal door. Dávila rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC ANDRYCHÓW 3:0

25e minuut.
Skubała onderschept slim de pass. Skubała probeert naar een medespeler te passen. Mureşanu speelt de bal door. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC ANDRYCHÓW 4:0

27e minuut.
Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu geeft de bal voor. Malicki heeft problemen om de bal te vangen. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC ANDRYCHÓW 5:0

32e minuut.
Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenknappl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenknappl geeft een lange en hoge pass. Dávila krijgt zijn hoofd ertegen. Zielonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC ANDRYCHÓW 6:0

37e minuut.
Bell met een sublieme pass. Eisenknappl is nu in balbezit. Eisenknappl probeert naar een medespeler te passen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darvas met de inworp. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC ANDRYCHÓW 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 30%, FC ANDRYCHÓW 70%.
FC Zbrosławice - FC ANDRYCHÓW 7:0

46e minuut.
Eisenknappl passt de bal in één keer door. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenknappl is nu in balbezit. Eisenknappl geeft een hoge lob. Dávila maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Jeziorański geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eisenknappl met de inworp. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dávila kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC ANDRYCHÓW 8:0

48e minuut.
Klungelig pakt Walczyński de bal. Walczyński passt de bal zonder na te denken. Malicki probeert naar een medespeler te passen. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Espada probeert de bal met de borst te controleren. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu passt de bal in één keer door. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Skubała is nu in balbezit. Skubała passt de bal met de wreef. Mureşanu rent richting de bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Skubała de bal. Skubała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Neiling probeert naar een medespeler te passen. Mureşanu probeert de bal aan de voet te houden. Espada probeert naar een medespeler te passen. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Espada probeert naar een medespeler te passen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila passt de bal in één keer door. Mureşanu heeft problemen om de bal te vangen. Mureşanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC ANDRYCHÓW 9:0

72e minuut.
Skubała verovert de bal door een tackle van achteren. Skubała geeft de bal voor. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC ANDRYCHÓW 10:0

76e minuut.
Espada probeert naar een medespeler te passen. Bell speelt de bal door. Skubała met een sublieme pass. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mureşanu rent richting de bal. Espada is nu in balbezit. Espada passt de bal zonder na te denken. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel. Zielonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Dávila rent richting de bal. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwietniak onderschept slim de pass. Daar is Mureşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşanu geeft de bal voor. Paal!

90e minuut.
Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malicki is nu in balbezit. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Zielonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC ANDRYCHÓW 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 29%, FC ANDRYCHÓW 71%.
FC Zbrosławice - FC ANDRYCHÓW 11:0