Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Sędziszów INFERNAL DRAKES
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 21.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Inworp. Katolik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leja rent richting de bal. Szulgo onderschept slim de pass. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Pilarz de bal onder controle te krijgen. Kordiaczyński kopt de bal weg. Leja heeft problemen om de bal te vangen. Albański is nu in balbezit. Albański geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Zabojowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katolik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Poloczek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zdun de bal onder controle te krijgen. Szulgo rent richting de bal. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Sędziszów - INFERNAL DRAKES 0:1

29e minuut.
Albański verovert de bal door een tackle van achteren. Albański speelt de bal door. Poloczek probeert naar een medespeler te passen. Szulgo rent richting de bal. Szulgo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Katolik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leier komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Sędziszów 42%, INFERNAL DRAKES 58%.
Unia Sędziszów - INFERNAL DRAKES 0:1

64e minuut.
Błażejczyk geeft de bal voor. Inworp. Wierzbicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszarek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smołkowicz met een harde bal richting middenveld. Szulgo kopt de bal weg. Leier is nu in balbezit. Leier geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Sędziszów - INFERNAL DRAKES 0:2

74e minuut.
Kordiaczyński passt de bal in één keer door. Zabojowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz onderschept slim de pass. Pilarz draait met de bal, schiet en ... Lami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maszudziński bokst de bal weg.

80e minuut.
Kordiaczyński is nu in balbezit. Kordiaczyński passt de bal in één keer door. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz schiet op doel. Maszudziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bajor speelt de bal door. Zabojowski rent richting de bal. Pilarz is nu in balbezit. Pilarz draait met de bal, schiet en ... Zabojowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Sędziszów 71%, INFERNAL DRAKES 29%.
Unia Sędziszów - INFERNAL DRAKES 0:2