Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0088
  • Stadion: SK Vale Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3087
SK Vale FC Zbrosławice
Normal Tactiek 343
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Kożuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skubała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skubała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bell is nu in balbezit. Bell met een sublieme pass. Skubała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Skubała met een sublieme pass. Dávila rent richting de bal. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel. Łowicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vale - FC Zbrosławice 0:1

10e minuut.
Dávila rent richting de bal. Mureşanu is nu in balbezit. Daar is Mureşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Orczykowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Leca kopt de bal weg. Kożuchowski heeft problemen om de bal te vangen. Mureşanu is nu in balbezit. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dávila rent richting de bal. Espada is nu in balbezit. Espada met een sublieme pass. Skubała is nu in balbezit. Skubała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vale - FC Zbrosławice 0:2

18e minuut.
Berent geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darvas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Łowicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dávila krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Łowicki niet meer kan verder spelen. Zdrzałek komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu speelt de bal door. Eisenknappl speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mureşanu heeft problemen om de bal te vangen. Mureşanu geeft de bal voor. Moczulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila onderschept slim de pass. Dávila draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Darvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darvas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mureşanu de bal. Mureşanu schiet op doel. Skubała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Espada is nu in balbezit. Espada geeft een hoge lob. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap. Zdrzałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski rent richting de bal. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila draait met de bal, schiet en ... Zdrzałek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vale - FC Zbrosławice 0:3

34e minuut.
Neiling bereikt de bal nog maar net als eerste. Salbert onderschept slim de pass. Leca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leca is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Skubała rent richting de bal. Skubała speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vale - FC Zbrosławice 0:4

37e minuut.
Darvas met een sublieme pass. Eisenknappl met een sublieme pass. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała geeft een lange en hoge pass. Mureşanu geeft een hoge lob. Zdrzałek bokst de bal weg.

41e minuut.
Kotwicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lichograj is nu in balbezit. Lichograj speelt de bal door. Salbert rent richting de bal. Salbert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mureşanu passt de bal in één keer door. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila passt de bal met de wreef. Skubała rent richting de bal. Skubała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dávila rent richting de bal. Mureşanu rent richting de bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vale - FC Zbrosławice 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vale 75%, FC Zbrosławice 25%.
SK Vale - FC Zbrosławice 0:5

47e minuut.
Eisenknappl is nu in balbezit. Eisenknappl geeft een lange en hoge pass. Daar is Skubała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skubała draait met de bal, schiet en ... Zdrzałek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Espada rent richting de bal. Lichograj verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Espada zijn tegenspeler op de grond. Espada is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Neiling probeert naar een medespeler te passen. Eisenknappl rent richting de bal. Eisenknappl geeft de bal voor. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrzałek met een sublieme pass. Eisenknappl kopt de bal weg. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Skubała de bal. Dávila is nu in balbezit. Orczykowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dávila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dávila zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vale - FC Zbrosławice 0:6

58e minuut.
Suchoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchoń probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zabłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu passt de bal zonder na te denken. Skubała rent richting de bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vale - FC Zbrosławice 0:7

68e minuut.
Daar is Mureşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila rent richting de bal. Daar is Mureşanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Eisenknappl speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Moczulski is nu in balbezit. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Suchoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenknappl verovert de bal door een tackle van achteren. Eisenknappl passt de bal in één keer door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Skubała verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Mureşanu de bal. Skubała speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mureşanu rent richting de bal. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vale - FC Zbrosławice 0:8

86e minuut.
Suchoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skubała met een sublieme pass. Klungelig pakt Dávila de bal. Skubała rent richting de bal. Skubała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bell geeft een hoge lob. Suchoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu onderschept slim de pass. Mureşanu schiet op doel. Moczulski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Vale - FC Zbrosławice 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Vale 74%, FC Zbrosławice 26%.
SK Vale - FC Zbrosławice 0:9