Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Komandosi Fc Mimik
Normal Tactiek LOL
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten incredible
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Amâncio probeert naar een medespeler te passen. Płyta is nu in balbezit. Amâncio met een sublieme pass. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:1

4e minuut.
Kwast rent richting de bal. Yankov verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Bełzowski zijn tegenspeler op de grond. Bełzowski krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Noormaa verovert de bal door een tackle van achteren. Noormaa passt de bal zonder na te denken. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Wilke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:2

6e minuut.
Daar is Noormaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binescu speelt de bal door. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Wilke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:3

7e minuut.
Kwast rent richting de bal. Osajda onderschept slim de pass. Kruszewski is nu in balbezit. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:4

9e minuut.
Amâncio is nu in balbezit. Amâncio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kruszewski de bal. Osajda is nu in balbezit. Osajda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:5

12e minuut.
Daar is Binescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartos rent richting de bal. Binescu met een sublieme pass. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doncu rent richting de bal. Doncu geeft een lange en hoge pass. Daar is Kruszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda is nu in balbezit. Osajda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:6

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doncu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu rent richting de bal. Binescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kandziora trapt de bal weg. Binescu kopt de bal weg. Doncu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Binescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Doncu de bal. Binescu speelt de bal door. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wilke trapt de bal weg. Doncu kopt de bal weg. Noormaa probeert de bal met de borst te controleren. Noormaa draait met de bal, schiet en ... Wilke probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

28e minuut.
Noormaa verovert de bal door een tackle van achteren. Noormaa passt de bal in één keer door. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda haalt uit met een fantastische trap. Wilke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Amâncio heeft problemen om de bal te vangen. Amâncio probeert naar een medespeler te passen. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:7

41e minuut.
Wysokiński rent richting de bal. Binescu verovert de bal door een tackle van achteren. Binescu probeert naar een medespeler te passen. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Binescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kandziora de bal. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Binescu geeft de bal voor. Noormaa krijgt zijn hoofd ertegen. Wilke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi 77%, Fc Mimik 23%.
Komandosi - Fc Mimik 0:8

51e minuut.
Płyta passt de bal met de wreef. Wysokiński is nu in balbezit. Binescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Noormaa de bal. Noormaa draait met de bal, schiet en ... Wilke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Doncu zal de hoekschop nemen. Amâncio krijgt zijn hoofd ertegen. Wilke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Binescu probeert naar een medespeler te passen. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa passt de bal met de wreef. Amâncio is nu in balbezit. Amâncio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wilke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osajda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:9

56e minuut.
Płyta geeft een lange en hoge pass. Noormaa rent richting de bal. Noormaa passt de bal in één keer door. Osajda rent richting de bal. Osajda draait met de bal, schiet en ... Wilke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:10

59e minuut.
Noormaa kopt de bal weg. Osajda is nu in balbezit. Bełzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda onderschept slim de pass. Osajda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doncu is nu in balbezit. Doncu schiet op doel. Wilke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:11

60e minuut.
Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu passt de bal met de wreef. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kruszewski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Doncu zal de hoekschop nemen. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa schiet op doel. Wilke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:12

61e minuut.
Kwast heeft problemen om de bal te vangen. Bełzowski speelt de bal door. Szczypkowski is nu in balbezit. Szczypkowski geeft een lange en hoge pass. Doncu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Wysokiński speelt de bal door. Płyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płyta geeft een hoge lob. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Płyta is nu in balbezit. Płyta geeft een hoge lob. Kandziora heeft problemen om de bal te vangen. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Płyta kopt de bal weg. Doncu rent richting de bal. Doncu geeft de bal voor. Daar is Noormaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noormaa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Amâncio verovert de bal door een tackle van achteren. Amâncio geeft een hoge lob. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lampart kopt de bal weg. Kandziora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda draait met de bal, schiet en ... Wilke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:13

71e minuut.
Wysokiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doncu met een snelle inworp. Binescu geeft een hoge lob. Noormaa krijgt zijn hoofd ertegen. Wilke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osajda is nu in balbezit. Wilke probeert naar een medespeler te passen. Binescu kopt de bal weg. Noormaa rent richting de bal. Noormaa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Doncu met de inworp. Binescu met een sublieme pass. Daar is Noormaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noormaa schiet op doel. Wilke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:14

74e minuut.
Kandziora geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amâncio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Płyta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płyta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Amâncio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amâncio geeft de bal voor. Doncu kopt de bal weg. Klungelig pakt Osajda de bal. Osajda schiet op doel. Wilke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa schiet op doel. Wilke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:15

83e minuut.
Noormaa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilke met een sublieme pass. Doncu kopt de bal weg. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:16

84e minuut.
Piwnicki passt de bal zonder na te denken. Osajda is nu in balbezit. Bełzowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bełzowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Kandziora trapt de bal weg. Płyta kopt de bal weg. Daar is Lampart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amâncio geeft een hoge lob. Doncu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kandziora raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fornal komt het veld opgelopen. Wilke trapt de bal weg van het doel. Doncu kopt de bal weg. Noormaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:17

88e minuut.
Amâncio met een sublieme pass. Doncu met een sublieme pass. Noormaa is nu in balbezit. Noormaa draait met de bal, schiet en ... Wilke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - Fc Mimik 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi 86%, Fc Mimik 14%.
Komandosi - Fc Mimik 0:18