Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INFERNAL DRAKES Arka Poznań
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Majda speelt de bal door. Szmit rent richting de bal. Szulgo onderschept slim de pass. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Szawan de bal onder controle te krijgen. Kwoka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Daar is Albański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błażejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rybkiewicz. Rybkiewicz krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Inworp. Poloczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo draait met de bal, schiet en ... Kwoka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INFERNAL DRAKES - Arka Poznań 1:0

34e minuut.
Kwoka met een harde bal richting middenveld. Albański is nu in balbezit. Albański geeft een hoge lob. Szmit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Leier passt de bal in één keer door. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejmer maakt een afschuwelijke overtreding. Rejmer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INFERNAL DRAKES 43%, Arka Poznań 57%.
INFERNAL DRAKES - Arka Poznań 1:0

59e minuut.
Rejmer passt de bal met de wreef. Albański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szmit is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Albański roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Albański kan niet meer verder spelen. Gawin komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Gawin is nu in balbezit. Rybkiewicz onderschept slim de pass. Rybkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pruchnicki is nu in balbezit. Pruchnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
INFERNAL DRAKES - Arka Poznań 1:1

84e minuut.
Rybkiewicz rent richting de bal. Kordiaczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rybkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kordiaczyński probeert naar een medespeler te passen. Rybkiewicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Smołkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INFERNAL DRAKES - Arka Poznań 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INFERNAL DRAKES 35%, Arka Poznań 65%.
INFERNAL DRAKES - Arka Poznań 1:2