Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Śląsk Pogoń Szczecin 2
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 22
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Wasilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerszberg onderschept slim de pass. Gerszberg geeft de bal voor. Jańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kołakowski geeft de bal voor. Kogut kopt de bal weg. Patyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk - Pogoń Szczecin 2 1:0

25e minuut.
Szamotulski geeft een lange en hoge pass. Połubiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Kołakowski de bal. Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Śląsk - Pogoń Szczecin 2 1:1

26e minuut.
Kraśnicki passt de bal met de wreef. Kołakowski rent richting de bal. Jańczyk begaat een overtreding. Jańczyk krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Gerszberg heeft problemen om de bal te vangen. Gerszberg geeft een lange en hoge pass. Jańczyk rent richting de bal. Jańczyk draait met de bal, schiet en ... Andrysz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

35e minuut.
Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Batóg verovert de bal door een tackle van achteren. Batóg passt de bal in één keer door. Kraśnicki is nu in balbezit. Kraśnicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Suchan is nu in balbezit. Łatuszyński rent richting de bal. Łatuszyński met een sublieme pass. Daar is Kraśnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraśnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk - Pogoń Szczecin 2 2:1

45e minuut.
Łatuszyński geeft een hoge lob. Inworp. Szamotulski met de inworp. Ciapulewicz rent richting de bal. Ciapulewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śląsk 61%, Pogoń Szczecin 2 39%.
Śląsk - Pogoń Szczecin 2 2:1

54e minuut.
Wasilewski geeft een hoge lob. Inworp. Gerszberg met een snelle inworp. Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Śląsk - Pogoń Szczecin 2 2:2

68e minuut.
Ciapulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak probeert naar een medespeler te passen. Jańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński passt de bal met de wreef. Foksinski is nu in balbezit. Jańczyk is nu in balbezit. Jańczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śląsk 51%, Pogoń Szczecin 2 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Śląsk - Pogoń Szczecin 2 2:2