Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Sędziszów nieMaZnaczenia
Normal Tactiek ewrwerw
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 34.7
zwak Schieten matig
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Katana passt de bal zonder na te denken. Tomczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Katana speelt de bal door. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersic schiet op doel. Maszudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Piersic rent richting de bal. Katana is nu in balbezit. Katana passt de bal met de wreef. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Sędziszów - nieMaZnaczenia 0:1

16e minuut.
Tornielli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lami rent richting de bal. Piersic verovert de bal door een tackle van achteren. Piersic haalt uit met een fantastische trap. Maszudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Sędziszów - nieMaZnaczenia 0:2

25e minuut.
Crivac probeert naar een medespeler te passen. Wacławik heeft problemen om de bal te vangen. Wacławik geeft een hoge lob. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Sędziszów - nieMaZnaczenia 0:3

37e minuut.
Kapaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivac onderschept slim de pass. Crivac passt de bal in één keer door. Katana rent richting de bal. Katana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Piersic de bal. Katana rent richting de bal. Met opzet legt Leja zijn tegenspeler op de grond. Leja krijgt een gele kaart. Katana wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Katana kan niet meer verder spelen. Zołda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Sędziszów 76%, nieMaZnaczenia 24%.
Unia Sędziszów - nieMaZnaczenia 0:3

52e minuut.
Nowrotek verovert de bal door een tackle van achteren. Trzpień rent richting de bal. Wacławik verovert de bal door een tackle van achteren. Wacławik met een sublieme pass. Crivac geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zołda passt de bal met de wreef. Tomczak rent richting de bal. Piersic is nu in balbezit. Piersic schiet op doel. Maszudziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Sędziszów - nieMaZnaczenia 0:4

67e minuut.
Mankiewicz onderschept slim de pass. Mankiewicz geeft een hoge lob. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersic schiet op doel. Maszudziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Sędziszów - nieMaZnaczenia 0:5

70e minuut.
Nowrotek is nu in balbezit. Wacławik speelt de bal door. Zołda rent richting de bal. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Piersic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Sędziszów - nieMaZnaczenia 0:6

72e minuut.
Crivac is nu in balbezit. Crivac met een sublieme pass. Benoot heeft problemen om de bal te vangen. Trzpień bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzpień haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tornielli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zołda kan de bal niet met de borst controleren. Zołda passt de bal zonder na te denken. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Sędziszów 70%, nieMaZnaczenia 30%.
Unia Sędziszów - nieMaZnaczenia 0:6