Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Komandosi TheTeam
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Piwnicki is nu in balbezit. Piwnicki speelt de bal door. Daar is Bełzowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondar onderschept slim de pass. Bondar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Bandach verovert de bal door een tackle van achteren. Bandach geeft een lange en hoge pass. Bondar is nu in balbezit. Bondar schiet op doel. Wilke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - TheTeam 0:1

24e minuut.
Piwnicki is nu in balbezit. Kwast is nu in balbezit. Piwnicki rent richting de bal. Kwast rent richting de bal. Kwast draait met de bal, schiet en ... Moniuszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Komandosi - TheTeam 1:1

39e minuut.
Bandach verovert de bal door een tackle van achteren. Bandach probeert naar een medespeler te passen. Szczypkowski is nu in balbezit. Bondar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kędzior met de inworp. Wanczyk rent richting de bal. Kwast begaat een overtreding. Wanczyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wanczyk kan niet meer verder spelen. Sarbiewski komt het veld opgelopen. Sarbiewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bondar is nu in balbezit. Bondar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komandosi - TheTeam 1:2

45e minuut.
Mlekota verovert de bal door een tackle van achteren. Mlekota speelt de bal door. Bondar rent richting de bal. Bondar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kruszewski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi 62%, TheTeam 38%.
Komandosi - TheTeam 1:2

54e minuut.
Lampart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bełzowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandach draait met de bal, schiet en ... Bondar probeert de bal aan de voet te houden. Wilke bokst de bal weg.

70e minuut.
Sobkowicz rent richting de bal. Bełzowski is nu in balbezit. Sobkowicz begaat een overtreding. Sobkowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komandosi 56%, TheTeam 44%.
Komandosi - TheTeam 1:2