Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tempe Strzały Mysłowiczanka `91
1 Tactiek barca
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 48.5
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Acaroğlu is nu in balbezit. Acaroğlu geeft een hoge lob. Aktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktaş schiet op doel. Figueres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tempe Strzały - Mysłowiczanka `91 0:1

13e minuut.
Acaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Carreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyński is nu in balbezit. Matuszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tempe Strzały - Mysłowiczanka `91 1:1

15e minuut.
Kobel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atak geeft een lange en hoge pass. Pletosu rent richting de bal. Pletosu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Matuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreto met een sublieme pass. Karotka probeert naar een medespeler te passen. Matuszyński rent richting de bal. Matuszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vosmaer geeft een hoge lob. Pletosu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Talkowski de bal onder controle te krijgen. Aktaş is nu in balbezit. Aktaş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Atak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karotka onderschept slim de pass. Karotka met een sublieme pass. Matuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vosmaer onderschept slim de pass. Vosmaer met een sublieme pass. Atak probeert de bal met de borst te controleren. Matuszyński rent richting de bal. Matuszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pletosu geeft een lange en hoge pass. Kobel rent richting de bal. Kobel geeft de bal voor. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu schiet op doel. Figueres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tempe Strzały - Mysłowiczanka `91 1:2

43e minuut.
Acaroğlu is nu in balbezit. Acaroğlu passt de bal zonder na te denken. Karotka speelt de bal door. Klungelig pakt Matuszyński de bal. Matuszyński schiet op doel. Niculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tempe Strzały - Mysłowiczanka `91 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tempe Strzały 50%, Mysłowiczanka `91 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tempe Strzały - Mysłowiczanka `91 2:2

46e minuut.
Pawski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Vanacker is nu in balbezit. Juul Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Juul Hansen probeert naar een medespeler te passen. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Atak de bal. Atak haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Pletosu de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Carreto is nu in balbezit. Carreto geeft een lange en hoge pass. Karotka speelt de bal door. Klungelig pakt Matuszyński de bal. Matuszyński draait met de bal, schiet en ... Niculescu bokst de bal weg.

64e minuut.
Kobel geeft een hoge lob. Figueres met een sublieme pass. Kobel kopt de bal weg. Aktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Aktaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Paganini komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kobel met een sublieme pass. Klungelig pakt Ordóñez de bal. Aktaş is nu in balbezit. Aktaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tempe Strzały - Mysłowiczanka `91 2:3

85e minuut.
Carreto probeert naar een medespeler te passen. Matuszyński is nu in balbezit. Skrętkowicz begaat een overtreding. Skrętkowicz krijgt een gele kaart. Matuszyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carreto wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tempe Strzały 57%, Mysłowiczanka `91 43%.
FC Tempe Strzały - Mysłowiczanka `91 2:3