Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Górki Śląskie Manchester Devils FC
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 28.5
weak Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen average


14e minuut.
Śmiglewski rent richting de bal. Śmiglewski geeft de bal voor. Łazicki heeft problemen om de bal te vangen. Orué is nu in balbezit. Orué draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Górki Śląskie - Manchester Devils FC 0:1

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gajownik met een snelle inworp. Paauwe rent richting de bal. Wrzesień verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzesień geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chrobak onderschept slim de pass. Chrobak geeft een lange en hoge pass. Paauwe kopt de bal weg. Orué is nu in balbezit. Orué haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Śmiglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiglewski speelt de bal door. Solari probeert naar een medespeler te passen. Orué is nu in balbezit. Orué haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Orué rent richting de bal. Łazicki verovert de bal door een tackle van achteren. Smolarow verovert de bal door een tackle van achteren. Orué is nu in balbezit. Orué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Burkhardt passt de bal met de wreef. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow passt de bal in één keer door. Orué heeft problemen om de bal te vangen. Orué draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Górki Śląskie 52%, Manchester Devils FC 48%.
Ks Górki Śląskie - Manchester Devils FC 0:1

60e minuut.
Solari probeert naar een medespeler te passen. Stylak is nu in balbezit. Orué verovert de bal door een tackle van achteren. Orué schiet op doel. Hanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Górki Śląskie - Manchester Devils FC 0:2

62e minuut.
Solari bereikt de bal nog maar net als eerste. Solari probeert naar een medespeler te passen. Orué is nu in balbezit. Orué draait met de bal, schiet en ... Hanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Górki Śląskie - Manchester Devils FC 0:3

73e minuut.
Noguera rent richting de bal. Noguera geeft de bal voor. Burkhardt is nu in balbezit. Burkhardt geeft de bal voor. Łokietek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Górki Śląskie 50%, Manchester Devils FC 50%.
Ks Górki Śląskie - Manchester Devils FC 0:3