Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nawałnica Wal-Küre FC Polanica
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 23.3
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Szewczak is nu in balbezit. Szewczak passt de bal in één keer door. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek heeft problemen om de bal te vangen. Dębek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak geeft de bal voor. Daar is Borysowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Białowąs speelt de bal door. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek passt de bal zonder na te denken. Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Borysowiec de bal. Dębek is nu in balbezit. Dębek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Powierża rent richting de bal. Charzyński is nu in balbezit. Charzyński speelt de bal door. Marciszewski rent richting de bal. Marciszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nawałnica Wal-Küre 45%, FC Polanica 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nawałnica Wal-Küre - FC Polanica 0:0

56e minuut.
Dąbiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Marciszewski is nu in balbezit. Marciszewski passt de bal zonder na te denken. Powierża rent richting de bal. Powierża schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zwierzak trapt de bal weg. Gruszczak kopt de bal weg. Ślusarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Powierża rent richting de bal. Powierża schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Szarpak geeft een hoge lob. Daar is Charzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golon begaat een overtreding. Golon krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Daar is Białowąs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Charzyński speelt de bal door. Marciszewski is nu in balbezit. Marciszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Szewczak is nu in balbezit. Kurmanowski begaat een overtreding. Szewczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szewczak met een snel genomen vrije trap. Dębek is nu in balbezit. Dębek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nawałnica Wal-Küre - FC Polanica 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nawałnica Wal-Küre 60%, FC Polanica 40%.
Nawałnica Wal-Küre - FC Polanica 1:0