Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Polanica FC Zaradnii
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Puda is nu in balbezit. Miąskiewicz is nu in balbezit. Sędłak verovert de bal door een tackle van achteren. Sędłak draait met de bal, schiet en ... Szary werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

5e minuut.
Antas onderschept slim de pass. Antas passt de bal met de wreef. Marciszewski is nu in balbezit. Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Szary trapt de bal weg van het doel. Lizak kopt de bal weg. Szarpak probeert de bal aan de voet te houden. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski schiet op doel. Szary probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Dąbiewicz geeft de bal voor. Daar is Sikorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzmielewski rent richting de bal. Powierża verovert de bal door een tackle van achteren. Powierża schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Lizak de bal. Gruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak passt de bal zonder na te denken. Powierża rent richting de bal. Powierża draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Polanica 46%, FC Zaradnii 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Polanica - FC Zaradnii 0:0

53e minuut.
Kurmanowski probeert naar een medespeler te passen. Lizak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędłak draait met de bal, schiet en ... Szary probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Klungelig pakt Gajdzik de bal. Dąbiewicz rent richting de bal. Dąbiewicz passt de bal in één keer door. Powierża is nu in balbezit. Powierża draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dąbiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzek verovert de bal door een tackle van achteren. Muzek geeft een lange en hoge pass. Puda rent richting de bal. Puda haalt uit met een fantastische trap. Szary kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Charzyński kopt de bal weg. Gajdzik heeft problemen om de bal te vangen. Powierża bereikt de bal nog maar net als eerste. Powierża haalt uit met een fantastische trap. Gajdzik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Puda rent richting de bal. Puda passt de bal in één keer door. Sędłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędłak heeft problemen om de bal te vangen. Sędłak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Polanica 43%, FC Zaradnii 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Polanica - FC Zaradnii 0:0