Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezjajeczni Cudne Tygrysy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Strzeliński rent richting de bal. Strzeliński passt de bal in één keer door. Salamoński is nu in balbezit. Salamoński draait met de bal, schiet en ... Kusak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Cudne Tygrysy 1:0

24e minuut.
Munkosa speelt de bal door. Rokita bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokita passt de bal in één keer door. Munkosa rent richting de bal. Munkosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Strzeliński rent richting de bal. Strzeliński passt de bal zonder na te denken. Biczak rent richting de bal. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński haalt uit met een fantastische trap. Kusak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Maciągowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chołoniewski met de inworp. Strzeliński rent richting de bal. Strzeliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rokita rent richting de bal. Strzeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokita begaat een overtreding. Rokita krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Wachowicz met de inworp. Gościewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gościewicz probeert naar een medespeler te passen. Salamoński rent richting de bal. Salamoński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Strzeliński verovert de bal door een tackle van achteren. Strzeliński probeert naar een medespeler te passen. Salamoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamoński haalt uit met een fantastische trap. Kusak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Cudne Tygrysy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezjajeczni 54%, Cudne Tygrysy 46%.
Bezjajeczni - Cudne Tygrysy 2:0

71e minuut.
Giesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesa passt de bal in één keer door. Bogdanowicz is nu in balbezit. Munkosa onderschept slim de pass. Munkosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezjajeczni - Cudne Tygrysy 2:1

83e minuut.
Gościewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Giesa rent richting de bal. Met opzet legt Gościewicz zijn tegenspeler op de grond. Gościewicz krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Giesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesa passt de bal met de wreef. Furga rent richting de bal. Munkosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezjajeczni 47%, Cudne Tygrysy 53%.
Bezjajeczni - Cudne Tygrysy 2:1