Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cudne Tygrysy KS OSTROWINA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Barwiński is nu in balbezit. Biczak onderschept slim de pass. Biczak geeft een lange en hoge pass. Munkosa rent richting de bal. Munkosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Klemczyk geeft een lange en hoge pass. Giesa passt de bal met de wreef. Munkosa is nu in balbezit. Munkosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - KS OSTROWINA 1:0

10e minuut.
Biczak heeft problemen om de bal te vangen. Rokita bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokita passt de bal in één keer door. Munkosa is nu in balbezit. Munkosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - KS OSTROWINA 2:0

13e minuut.
Munkosa is nu in balbezit. Babiak onderschept slim de pass. Giesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Munkosa rent richting de bal. Munkosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zagórny geeft een hoge lob. Inworp. Parusel met een snelle inworp. Giesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jachymiak rent richting de bal. Sylwester is nu in balbezit. Jachymiak is nu in balbezit. Sylwester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylwester schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zagórny probeert naar een medespeler te passen. Wawrzyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kulas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudne Tygrysy 51%, KS OSTROWINA 49%.
Cudne Tygrysy - KS OSTROWINA 2:0

72e minuut.
Sylwester verovert de bal door een tackle van achteren. Rokita verovert de bal door een tackle van achteren. Rokita probeert naar een medespeler te passen. Munkosa is nu in balbezit. Munkosa haalt uit met een fantastische trap. Zwierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Rokita rent richting de bal. Jachymiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jachymiak passt de bal met de wreef. Barwiński rent richting de bal. Barwiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Piętaszek geeft een lange en hoge pass. Klemczyk geeft een hoge lob. Maciągowski heeft problemen om de bal te vangen. Jachymiak onderschept slim de pass. Jachymiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudne Tygrysy - KS OSTROWINA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudne Tygrysy 47%, KS OSTROWINA 53%.
Cudne Tygrysy - KS OSTROWINA 2:1