Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zaradnii Mysłowiczanka `91
Normal Tactiek barca
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 45.6
weak Schieten excellent
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Atak verovert de bal door een tackle van achteren. Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganini probeert naar een medespeler te passen. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaradnii - Mysłowiczanka `91 0:1

5e minuut.
Lizak geeft een lange en hoge pass. Skrętkowicz geeft de bal voor. Paganini kopt de bal weg. Pletosu rent richting de bal. Pletosu draait met de bal, schiet en ... Żyrkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Paganini probeert naar een medespeler te passen. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chodkiewicz de bal onder controle te krijgen. Żyrkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaradnii - Mysłowiczanka `91 0:2

11e minuut.
Atak is nu in balbezit. Atak passt de bal in één keer door. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaradnii - Mysłowiczanka `91 0:3

19e minuut.
Sikorski heeft problemen om de bal te vangen. Paras bereikt de bal nog maar net als eerste. Paras met een sublieme pass. Daar is Pletosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pletosu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kobel rent richting de bal. Kobel geeft een lange en hoge pass. Muzek kopt de bal weg. Pletosu rent richting de bal. Pletosu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kobel speelt de bal door. Paganini is nu in balbezit. Paganini passt de bal in één keer door. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaradnii - Mysłowiczanka `91 0:4

26e minuut.
Krakowiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sędłak de bal. Włoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaradnii - Mysłowiczanka `91 0:5

29e minuut.
Paganini geeft een hoge lob. Pletosu rent richting de bal. Chodkiewicz rent richting de bal. Pletosu onderschept slim de pass. Pletosu draait met de bal, schiet en ... Żyrkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaradnii - Mysłowiczanka `91 0:6

44e minuut.
Paras geeft een hoge lob. Atak rent richting de bal. Atak probeert naar een medespeler te passen. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oruclu komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Paganini rent richting de bal. Paganini passt de bal zonder na te denken. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaradnii - Mysłowiczanka `91 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zaradnii 72%, Mysłowiczanka `91 28%.
FC Zaradnii - Mysłowiczanka `91 0:7

51e minuut.
Paganini met een sublieme pass. Daar is Pletosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pletosu passt de bal zonder na te denken. Paganini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ponteiro passt de bal in één keer door. Paganini rent richting de bal. Paganini probeert naar een medespeler te passen. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaradnii - Mysłowiczanka `91 0:8

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salas komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Oruclu rent richting de bal. Oruclu passt de bal in één keer door. Trzmielewski rent richting de bal. Paganini verovert de bal door een tackle van achteren. Paganini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Paganini kopt de bal weg. Gajdzik rent richting de bal. Pletosu begaat een overtreding. Pletosu krijgt een gele kaart. Gajdzik raakt geblesseerd tijdens het duel. Ielcean komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Oruclu is nu in balbezit. Oruclu probeert naar een medespeler te passen. Paganini is nu in balbezit. Paganini draait met de bal, schiet en ... Gajdzik probeert de bal aan de voet te houden. Żyrkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean haalt uit met een fantastische trap. Żyrkowski bokst de bal weg.

69e minuut.
Muzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobel onderschept slim de pass. Kobel speelt de bal door. Ielcean rent richting de bal. Ielcean draait met de bal, schiet en ... Żyrkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kobel geeft de bal voor. Gajdzik heeft problemen om de bal te vangen. Ielcean rent richting de bal. Ielcean schiet op doel. Żyrkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaradnii - Mysłowiczanka `91 0:9

76e minuut.
Juul Hansen probeert naar een medespeler te passen. Oruclu rent richting de bal. Oruclu passt de bal in één keer door. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zaradnii - Mysłowiczanka `91 0:10

80e minuut.
Paras met een sublieme pass. Klungelig pakt Lizak de bal. Paras geeft een lange en hoge pass. Ielcean rent richting de bal. Ielcean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas passt de bal in één keer door. Paras geeft een hoge lob. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean draait met de bal, schiet en ... Żyrkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zaradnii 68%, Mysłowiczanka `91 32%.
FC Zaradnii - Mysłowiczanka `91 0:10