Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gander United WNYK Dream Team
Attack Tactiek Test v1
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 48.9
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Bier passt de bal zonder na te denken. Movilescu rent richting de bal. Movilescu probeert naar een medespeler te passen. Sorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - WNYK Dream Team 0:1

8e minuut.
Vanden Borre onderschept slim de pass. Sorocori bereikt de bal nog maar net als eerste. Monostori onderschept slim de pass. Vanden Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanden Borre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gander United - WNYK Dream Team 1:1

12e minuut.
Laskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Laskowski passt de bal in één keer door. Năsosu met een sublieme pass. Vanden Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanden Borre draait met de bal, schiet en ... Assennato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Fajila geeft de bal voor. Sorocori is nu in balbezit. Vanden Borre is nu in balbezit. Vanden Borre haalt uit met een fantastische trap. Assennato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sorocori is nu in balbezit. Năsosu speelt de bal door. Vanden Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanden Borre schiet op doel. Assennato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - WNYK Dream Team 2:1

26e minuut.
Byczyński trapt de bal weg van het doel. Năsosu kopt de bal weg. Konkol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vanden Borre rent richting de bal. Vanden Borre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Buleatã de bal. Krijaštanac is nu in balbezit. Buleatã tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krijaštanac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Segundo komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Fajila kopt de bal weg. Segundo controleert de bal met de borst. Vanden Borre rent richting de bal. Vanden Borre geeft een hoge lob. Sorocori krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Movilescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Przybyś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorocori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorocori draait met de bal, schiet en ... Assennato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fajila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Segundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanden Borre onderschept slim de pass. Vanden Borre geeft een hoge lob. Assennato bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gander United 44%, WNYK Dream Team 56%.
Gander United - WNYK Dream Team 2:1

46e minuut.
Krijaštanac speelt de bal door. Sorelli heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorocori. Sorelli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sorelli kan niet meer verder spelen. Bratanek komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Movilescu onderschept slim de pass. Movilescu met een sublieme pass. Bratanek rent richting de bal. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. Byczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gander United - WNYK Dream Team 2:2

56e minuut.
Konkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorocori onderschept slim de pass. Sorocori passt de bal zonder na te denken. Vanden Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanden Borre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tendeiro probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wasil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. Byczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Konkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkol geeft een lange en hoge pass. Daar is Kladar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krijaštanac rent richting de bal. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sorocori rent richting de bal. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu met een sublieme pass. Vanden Borre rent richting de bal. Vanden Borre schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Toujani is nu in balbezit. Toujani geeft de bal voor. Năsosu kopt de bal weg. Fajila is nu in balbezit. Fajila schiet op doel. Assennato bokst de bal weg. Sorocori krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Conget is nu in balbezit. Conget probeert naar een medespeler te passen. Krijaštanac rent richting de bal. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Vanden Borre rent richting de bal. Vanden Borre passt de bal zonder na te denken. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - WNYK Dream Team 3:2

75e minuut.
Sorocori passt de bal zonder na te denken. Toujani rent richting de bal. Toujani geeft de bal voor. Vanden Borre maakt een snoekduik en kopt de bal. Assennato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - WNYK Dream Team 4:2

79e minuut.
Laskowski passt de bal in één keer door. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krijaštanac de bal. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Byczyński trapt de bal weg van het doel. Movilescu kopt de bal weg. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. Byczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Năsosu kopt de bal weg. Vanden Borre rent richting de bal. Monostori schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Monostori krijgt een gele kaart. Vanden Borre wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

81e minuut.
Conget met een sublieme pass. Movilescu is nu in balbezit. Movilescu probeert naar een medespeler te passen. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - WNYK Dream Team 4:3

84e minuut.
Conget geeft een hoge lob. Kladar kopt de bal weg. Daar is Buleatã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac schiet op doel. Byczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gander United 57%, WNYK Dream Team 43%.
Gander United - WNYK Dream Team 4:3