Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielszowice FC FC Słowiana
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Guzek onderschept slim de pass. Guzek passt de bal in één keer door. Dittman speelt de bal door. Zawidowski is nu in balbezit. Zawidowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bielszowice FC - FC Słowiana 0:1

6e minuut.
Zawidowski probeert naar een medespeler te passen. Zapatrowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kulhawik kopt de bal weg. Guzek heeft problemen om de bal te vangen. Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhawik verovert de bal door een tackle van achteren. Kulhawik probeert naar een medespeler te passen. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bielszowice FC - FC Słowiana 1:1

17e minuut.
Zelmański kopt de bal weg. Kulisz rent richting de bal. Głusejdo is nu in balbezit. Zelmański is nu in balbezit. Zelmański haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pitera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielszowice FC - FC Słowiana 2:1

39e minuut.
Dittman met een sublieme pass. Zawidowski rent richting de bal. Sadłowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zawidowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zawidowski kan niet meer verder spelen. Tomaszewicz komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Kociński geeft de bal voor. Maciejczak is nu in balbezit. Bielecki maakt een afschuwelijke overtreding. Bielecki krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Balul verovert de bal door een tackle van achteren. Balul passt de bal in één keer door. Dittman probeert naar een medespeler te passen. Tomaszewicz is nu in balbezit. Tomaszewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Porąbaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Sołtys passt de bal met de wreef. Guzek met een sublieme pass. Tomaszewicz rent richting de bal. Tomaszewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bielszowice FC - FC Słowiana 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielszowice FC 57%, FC Słowiana 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bielszowice FC - FC Słowiana 2:2

53e minuut.
Guzek met een sublieme pass. Balul rent richting de bal. Balul probeert naar een medespeler te passen. Tomaszewicz is nu in balbezit. Tomaszewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sadłowski passt de bal in één keer door. Daar is Porąbaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomaszewicz is nu in balbezit. Tomaszewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielszowice FC - FC Słowiana 2:3

79e minuut.
Filipiak met een snelle inworp. Balul kan de bal niet met de borst controleren. Balul geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zapatrowicz de bal. Guzek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielszowice FC 49%, FC Słowiana 51%.
Bielszowice FC - FC Słowiana 2:3