Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WNYK Dream Team fc.klub- gpc
Test v1 Tactiek tak2
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 31.8
excellent Schieten adequate
adequate Passen weak
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Bratanek rent richting de bal. Bratanek passt de bal in één keer door. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ... Busse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - fc.klub- gpc 1:0

15e minuut.
Przybyś passt de bal zonder na te denken. Bier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bier probeert naar een medespeler te passen. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - fc.klub- gpc 2:0

20e minuut.
Conget is nu in balbezit. Conget passt de bal in één keer door. Krijaštanac heeft problemen om de bal te vangen. Krijaštanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - fc.klub- gpc 3:0

25e minuut.
Movilescu probeert naar een medespeler te passen. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek met een sublieme pass. Krijaštanac heeft problemen om de bal te vangen. Krijaštanac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - fc.klub- gpc 4:0

26e minuut.
Conget verovert de bal door een tackle van achteren. Conget passt de bal in één keer door. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac is nu in balbezit. Krijaštanac schiet op doel. Busse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Tendeiro speelt de bal door. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu passt de bal zonder na te denken. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Busse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Tendeiro probeert naar een medespeler te passen. Conget speelt de bal door. Słowiak rent richting de bal. Krijaštanac onderschept slim de pass. Krijaštanac schiet op doel. Busse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Segundo rent richting de bal. Segundo passt de bal met de wreef. Tendeiro rent richting de bal. Conget is nu in balbezit. Conget schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Tendeiro geeft de bal voor. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek passt de bal met de wreef. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Kałużyński trapt de bal weg van het doel. Conget kopt de bal weg. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. Busse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - fc.klub- gpc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WNYK Dream Team 29%, fc.klub- gpc 71%.
WNYK Dream Team - fc.klub- gpc 5:0

46e minuut.
Bier met een snelle inworp. Conget geeft een hoge lob. Bratanek rent richting de bal. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Movilescu met een sublieme pass. Conget speelt de bal door. Sagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac verovert de bal door een tackle van achteren. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - fc.klub- gpc 6:0

50e minuut.
Daar is Movilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Movilescu geeft de bal voor. Kałużyński is nu in balbezit. Krijaštanac verovert de bal door een tackle van achteren. Krijaštanac schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Wichorowski passt de bal zonder na te denken. Tendeiro heeft problemen om de bal te vangen. Tendeiro geeft een lange en hoge pass. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tendeiro rent richting de bal. Tendeiro geeft de bal voor. Bier geeft een lange en hoge pass. Bratanek rent richting de bal. Bratanek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bratanek verovert de bal door een tackle van achteren. Bratanek speelt de bal door. Movilescu probeert naar een medespeler te passen. Krijaštanac rent richting de bal. Krijaštanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - fc.klub- gpc 7:0

66e minuut.
Wichorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichorowski geeft een hoge lob. Przybyś probeert de bal aan de voet te houden. Bukowski rent richting de bal. Bukowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Przybyś geeft een lange en hoge pass. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ... Bratanek probeert de bal aan de voet te houden. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Busse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Kałużyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Movilescu met de inworp. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Busse trapt de bal weg van het doel. Segundo kopt de bal weg. Bratanek rent richting de bal. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Busse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - fc.klub- gpc 8:0

76e minuut.
Movilescu is nu in balbezit. Movilescu met een sublieme pass. Segundo heeft problemen om de bal te vangen. Segundo geeft een hoge lob. Krijaštanac springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Conget is nu in balbezit. Conget met een sublieme pass. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - fc.klub- gpc 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WNYK Dream Team 17%, fc.klub- gpc 83%.
WNYK Dream Team - fc.klub- gpc 9:0