Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Jadowniczanka Fc Dąbrowa
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Chwiej kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Komarnicki de bal onder controle te krijgen. Jamka probeert naar een medespeler te passen. Jędras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Mordej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędras bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mordej krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Jadowniczanka 53%, Fc Dąbrowa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Jadowniczanka - Fc Dąbrowa 0:0

49e minuut.
Waleczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Relicki is nu in balbezit. Relicki met een sublieme pass. Bajski rent richting de bal. Bajski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiej rent richting de bal. Chwiej passt de bal met de wreef. Jędras is nu in balbezit. Jędras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Waleczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędras is nu in balbezit. Jędras geeft de bal voor. Pochyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochyła speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Fc Dąbrowa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Jadowniczanka 61%, Fc Dąbrowa 39%.
LKS Jadowniczanka - Fc Dąbrowa 1:0