Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wola eSports Gander United
Normal Tactiek Attack
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 45.4
average Schieten outstanding
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Toujani is nu in balbezit. Toujani met een sublieme pass. Daar is Camejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camejo schiet op doel. Kondracki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fajila zal de hoekschop nemen. Sorocori krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:1

4e minuut.
Kondracki geeft een lange en hoge pass. Kladar kan de bal niet met de borst controleren. Kladar geeft een lange en hoge pass. Sorocori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorocori schiet op doel. Goliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Camejo rent richting de bal. Camejo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:2

14e minuut.
Buleatã kopt de bal weg. Klungelig pakt Fajila de bal. Fajila speelt de bal door. Sorocori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorocori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:3

14e minuut.
Ziemiańczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Śmigło de bal. Śmigło passt de bal met de wreef. Sorocori rent richting de bal. Sorocori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:4

16e minuut.
Sitarz verovert de bal door een tackle van achteren. Vanden Borre is nu in balbezit. Vanden Borre passt de bal in één keer door. Camejo rent richting de bal. Camejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Toujani rent richting de bal. Toujani passt de bal met de wreef. Camejo rent richting de bal. Camejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:5

24e minuut.
Toujani rent richting de bal. Toujani probeert naar een medespeler te passen. Vanden Borre speelt de bal door. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Năsosu passt de bal in één keer door. Sorocori rent richting de bal. Sorocori passt de bal met de wreef. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:6

29e minuut.
Laskowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Vanden Borre de bal. Vanden Borre speelt de bal door. Camejo is nu in balbezit. Camejo schiet op doel. Goliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Năsosu rent richting de bal. Năsosu haalt uit met een fantastische trap. Goliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Ziemiańczyk is nu in balbezit. Buleatã is nu in balbezit. Vanden Borre met een sublieme pass. Sorocori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorocori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Goliński met een harde bal richting middenveld. Năsosu kopt de bal weg. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Klungelig pakt Camejo de bal. Sitarz geeft een lange en hoge pass. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo draait met de bal, schiet en ... Goliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:7

35e minuut.
Goliński met een harde bal richting middenveld. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu geeft de bal voor. Toujani geeft een lange en hoge pass. Camejo krijgt zijn hoofd ertegen. Goliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Sitarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu onderschept slim de pass. Năsosu passt de bal zonder na te denken. Camejo rent richting de bal. Camejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fajila is nu in balbezit. Fajila heeft problemen om de bal te vangen. Fajila geeft een hoge lob. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:8

44e minuut.
Kladar geeft een hoge lob. Camejo krijgt zijn hoofd ertegen. Kondracki probeert de bal aan de voet te houden. Fajila is nu in balbezit. Fajila geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wola eSports 78%, Gander United 22%.
Wola eSports - Gander United 0:8

46e minuut.
Năsosu is nu in balbezit. Năsosu passt de bal in één keer door. Camejo is nu in balbezit. Camejo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wilczkowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:9

51e minuut.
Klungelig pakt Sitarz de bal. Vanden Borre probeert naar een medespeler te passen. Wilczkowski met een sublieme pass. Năsosu probeert naar een medespeler te passen. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fajila neemt de hoekschop. Goliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Camejo is nu in balbezit. Camejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:10

53e minuut.
Sorocori rent richting de bal. Sorocori speelt de bal door. Camejo is nu in balbezit. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Goliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:11

55e minuut.
Klungelig pakt Lankiewicz de bal. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu passt de bal met de wreef. Fajila rent richting de bal. Fajila geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori haalt uit met een fantastische trap. Goliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:12

64e minuut.
Camejo verovert de bal door een tackle van achteren. Camejo probeert naar een medespeler te passen. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori schiet op doel. Goliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:13

65e minuut.
Śmigło speelt de bal door. Klungelig pakt Ziemiańczyk de bal. Camejo verovert de bal door een tackle van achteren. Sorocori rent richting de bal. Sorocori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fajila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu geeft de bal voor. Kondracki probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Camejo rent richting de bal. Camejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:14

69e minuut.
Năsosu passt de bal in één keer door. Toujani geeft een hoge lob. Lankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Năsosu rent richting de bal. Năsosu geeft een hoge lob. Goliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Camejo is nu in balbezit. Camejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:15

72e minuut.
Sitarz rent richting de bal. Toujani onderschept slim de pass. Toujani probeert naar een medespeler te passen. Camejo rent richting de bal. Camejo draait met de bal, schiet en ... Goliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Osowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Osowicki geeft een lange en hoge pass. Vanden Borre kopt de bal weg. Sorocori heeft problemen om de bal te vangen. Sorocori geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Fajila heeft problemen om de bal te vangen. Piekarek is nu in balbezit. Fajila onderschept slim de pass. Fajila geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Lankiewicz de bal. Năsosu rent richting de bal. Năsosu passt de bal zonder na te denken. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori schiet op doel. Goliński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:16

86e minuut.
Fajila geeft de bal voor. Kondracki rent richting de bal. Camejo onderschept slim de pass. Camejo schiet op doel. Goliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:17

89e minuut.
Toujani kopt de bal weg. Klungelig pakt Wilczkowski de bal. Camejo is nu in balbezit. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Goliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Gander United 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wola eSports 83%, Gander United 17%.
Wola eSports - Gander United 0:18