Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Jadowniczanka FC Noox
Normal Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 43.4
poor Schieten excellent
average Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Romankiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Fonfara rent richting de bal. Chitaru onderschept slim de pass. Şirinov is nu in balbezit. Velchev geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Şirinov kopt de bal weg. Klungelig pakt Chwiej de bal. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap. Taczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - FC Noox 0:1

6e minuut.
Koitmets geeft een hoge lob. Velchev kopt de bal weg. Waleczek controleert de bal met de borst. Chitaru rent richting de bal. Chitaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Beskow bereikt de bal nog maar net als eerste. Beskow met een sublieme pass. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vagu passt de bal met de wreef. Beskow bereikt de bal nog maar net als eerste. Beskow geeft de bal voor. Dominikowski heeft problemen om de bal te vangen. Dominikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Şirinov kopt de bal weg. Klungelig pakt Dominikowski de bal. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru schiet op doel. Taczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - FC Noox 0:2

16e minuut.
Skolek is nu in balbezit. Chitaru verovert de bal door een tackle van achteren. Chitaru passt de bal met de wreef. Beskow probeert naar een medespeler te passen. Vagu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - FC Noox 0:3

19e minuut.
Chitaru is nu in balbezit. Dominikowski is nu in balbezit. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - FC Noox 0:4

20e minuut.
Şirinov speelt de bal door. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru passt de bal met de wreef. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś geeft een hoge lob. King probeert naar een medespeler te passen. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - FC Noox 0:5

23e minuut.
Skolek heeft problemen om de bal te vangen. Chitaru verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waleczek. Waleczek krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Chitaru geeft een lange en hoge pass. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara geeft de bal voor. King kopt de bal weg. Şirinov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Waleczek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velchev met de inworp. Chitaru rent richting de bal. Chitaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Velchev passt de bal zonder na te denken. Şirinov met een sublieme pass. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap. Taczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Beskow passt de bal in één keer door. Vagu is nu in balbezit. Vagu met een sublieme pass. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Waleczek trapt de bal weg van het doel. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - FC Noox 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Jadowniczanka 85%, FC Noox 15%.
LKS Jadowniczanka - FC Noox 0:6

52e minuut.
Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski rent richting de bal. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru haalt uit met een fantastische trap. Waleczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Şirinov probeert naar een medespeler te passen. Velchev is nu in balbezit. Velchev passt de bal zonder na te denken. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
King bereikt de bal nog maar net als eerste. King geeft de bal voor. Chitaru kopt de bal weg. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Beskow probeert naar een medespeler te passen. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Romankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru onderschept slim de pass. Chitaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Taczkowski met een harde bal richting middenveld. Şirinov kopt de bal weg. Klungelig pakt Chitaru de bal. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - FC Noox 0:7

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iling-Junior trapt de bal weg. Klungelig pakt Waleczek de bal. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Şirinov kopt de bal weg. Chitaru probeert de bal met de borst te controleren. Chitaru passt de bal zonder na te denken. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Şirinov verovert de bal door een tackle van achteren. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru haalt uit met een fantastische trap. Taczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - FC Noox 0:8

78e minuut.
Chitaru rent richting de bal. Dominikowski is nu in balbezit. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski schiet op doel. Taczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - FC Noox 0:9

82e minuut.
Vagu verovert de bal door een tackle van achteren. Vagu geeft de bal voor. Romankiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - FC Noox 0:10

84e minuut.
Jędras probeert de bal met de borst te controleren. Şirinov is nu in balbezit. Şirinov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Velchev de bal. Velchev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Waleczek verovert de bal door een tackle van achteren. Waleczek passt de bal met de wreef. Inworp. King met de inworp. Velchev geeft de bal voor. Taczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dominikowski de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - FC Noox 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Jadowniczanka 74%, FC Noox 26%.
LKS Jadowniczanka - FC Noox 0:11