Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0090
  • Stadion: FC Noox Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6119
FC Noox Bielszowice FC
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 18.7
excellent Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Velchev probeert naar een medespeler te passen. Kaclerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chitaru rent richting de bal. Chitaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Kociński kopt de bal weg. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaclerowicz. Dominikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chitaru komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Porąbaniec trapt de bal weg van het doel. Beskow kopt de bal weg. Klungelig pakt Dominikowski de bal. Dominikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noox - Bielszowice FC 1:0

6e minuut.
Velchev onderschept slim de pass. Velchev probeert naar een medespeler te passen. Dominikowski heeft problemen om de bal te vangen. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru draait met de bal, schiet en ... Porąbaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kulhawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nin Novoa onderschept slim de pass. Nin Novoa geeft een lange en hoge pass. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru haalt uit met een fantastische trap. Porąbaniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Şirinov speelt de bal door. Klungelig pakt Chitaru de bal. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap. Porąbaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noox - Bielszowice FC 2:0

14e minuut.
King probeert naar een medespeler te passen. Beskow rent richting de bal. Beskow passt de bal in één keer door. Chitaru rent richting de bal. Chitaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kociński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vagu kopt de bal weg. Daar is Dominikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Velchev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kaclerowicz rent richting de bal. Dominikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dominikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noox - Bielszowice FC 3:0

22e minuut.
Kociński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov geeft de bal voor. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Velchev heeft problemen om de bal te vangen. Velchev geeft de bal voor. Daar is Zakochany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chitaru rent richting de bal. Kaclerowicz onderschept slim de pass. Kaclerowicz probeert naar een medespeler te passen. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Şirinov is nu in balbezit. Şirinov speelt de bal door. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Beskow kopt de bal weg. Klungelig pakt Chitaru de bal. Kaclerowicz rent richting de bal. Chitaru verovert de bal door een tackle van achteren. Chitaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vagu geeft de bal voor. Klungelig pakt Şirinov de bal. Şirinov probeert naar een medespeler te passen. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noox - Bielszowice FC 4:0

31e minuut.
Zelmański speelt de bal door. Głusejdo heeft problemen om de bal te vangen. Dominikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dominikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noox - Bielszowice FC 5:0

34e minuut.
Kaclerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru onderschept slim de pass. Chitaru passt de bal met de wreef. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noox - Bielszowice FC 6:0

37e minuut.
Vagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagu geeft een lange en hoge pass. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... Sadłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noox - Bielszowice FC 7:0

38e minuut.
Zelmański rent richting de bal. Chitaru is nu in balbezit. Met opzet legt Zelmański zijn tegenspeler op de grond. Zelmański krijgt een gele kaart. Chitaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beskow zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noox - Bielszowice FC 8:0

40e minuut.
Nin Novoa probeert naar een medespeler te passen. Vagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagu passt de bal met de wreef. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kociński heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Velchev neemt de hoekschop. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... Porąbaniec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Vagu is nu in balbezit. Vagu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kaclerowicz de bal. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Porąbaniec met een harde bal richting middenveld. Şirinov kopt de bal weg. Chitaru rent richting de bal. Chitaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Şirinov rent richting de bal. Şirinov geeft een hoge lob. Kaclerowicz controleert de bal met de borst. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Noox 13%, Bielszowice FC 87%.
FC Noox - Bielszowice FC 8:0

46e minuut.
Zelmański rent richting de bal. Zelmański passt de bal met de wreef. Vagu is nu in balbezit. Vagu geeft de bal voor. Dominikowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Beskow met een sublieme pass. Vagu rent richting de bal. Vagu speelt de bal door. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapatrowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chitaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chitaru legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Porąbaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noox - Bielszowice FC 9:0

57e minuut.
King met een snelle inworp. Şirinov met een sublieme pass. Velchev speelt de bal door. Chitaru rent richting de bal. Chitaru passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski schiet op doel. Sadłowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vagu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noox - Bielszowice FC 10:0

65e minuut.
Sadłowski probeert de bal aan de voet te houden. Beskow met een sublieme pass. Daar is Dominikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vagu kopt de bal weg. Klungelig pakt Zakochany de bal. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru schiet op doel. Porąbaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Zapatrowicz rent richting de bal. Velchev rent richting de bal. Velchev passt de bal met de wreef. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap. Porąbaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sadłowski de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Juśko met de inworp. Zapatrowicz rent richting de bal. Zapatrowicz probeert naar een medespeler te passen. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski schiet op doel. Porąbaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dominikowski rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vagu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vagu met een snelle inworp. Chitaru is nu in balbezit. Kaclerowicz rent richting de bal. Chitaru onderschept slim de pass. Chitaru haalt uit met een fantastische trap. Porąbaniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noox - Bielszowice FC 11:0

84e minuut.
Vagu verovert de bal door een tackle van achteren. Vagu speelt de bal door. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru draait met de bal, schiet en ... Kociński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Velchev neemt de hoekschop. Daar is Vagu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nin Novoa met de inworp. Vagu geeft de bal voor. Şirinov rent richting de bal. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Şirinov passt de bal zonder na te denken. Daar is Velchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velchev passt de bal zonder na te denken. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap. Porąbaniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Noox 16%, Bielszowice FC 84%.
FC Noox - Bielszowice FC 11:0