Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc.klub- gpc Orzeł Nowa Wieś
tak2 Tactiek 541
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 18.3
good Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


12e minuut.
Klungelig pakt Komoda de bal. Brynkiewicz is nu in balbezit. Brynkiewicz passt de bal met de wreef. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kazanecki speelt de bal door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski passt de bal met de wreef. Bukowski rent richting de bal. Bukowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Franus passt de bal in één keer door. Tokaj is nu in balbezit. Tokaj passt de bal in één keer door. Bukowski is nu in balbezit. Bukowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wichorowski met een snelle inworp. Sagan geeft de bal voor. Bukowski is nu in balbezit. Bukowski haalt uit met een fantastische trap. Błaszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.klub- gpc 42%, Orzeł Nowa Wieś 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc.klub- gpc - Orzeł Nowa Wieś 0:0

53e minuut.
Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski draait met de bal, schiet en ... Błaszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Trochowski is nu in balbezit. Trochowski geeft een lange en hoge pass. Słowiak kopt de bal weg. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Wichorowski probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Brynkiewicz is nu in balbezit. Brynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Błaszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Didyk passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brynkiewicz met de inworp. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Błaszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bukowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Błaszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trochowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.klub- gpc - Orzeł Nowa Wieś 1:0

78e minuut.
Szlachta geeft een hoge lob. Tokaj rent richting de bal. Tokaj speelt de bal door. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.klub- gpc 24%, Orzeł Nowa Wieś 76%.
fc.klub- gpc - Orzeł Nowa Wieś 1:0