Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portsmouth FC WNYK Dream Team
Normal Tactiek Test v1
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 43.1
weak Schieten excellent
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Krijaštanac rent richting de bal. Krijaštanac passt de bal met de wreef. Bratanek rent richting de bal. Bratanek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Portsmouth FC - WNYK Dream Team 0:1

2e minuut.
Bajerski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rączka de bal. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Conget kopt de bal weg. Bratanek rent richting de bal. Szulca verovert de bal door een tackle van achteren. Krijaštanac onderschept slim de pass. Krijaštanac schiet op doel. Badur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Doeltrap. Badur trapt de bal weg. Segundo kopt de bal weg. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portsmouth FC - WNYK Dream Team 0:2

10e minuut.
Balewski geeft de bal voor. Inworp. Bier met een snelle inworp. Conget bereikt de bal nog maar net als eerste. Conget geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bier geeft een lange en hoge pass. Pluta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Conget rent richting de bal. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Segundo met een snelle inworp. Bier rent richting de bal. Bier passt de bal met de wreef. Conget bereikt de bal nog maar net als eerste. Conget haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bratanek passt de bal met de wreef. Stanlej is nu in balbezit. Stanlej geeft de bal voor. Klungelig pakt Bratanek de bal. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. Badur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portsmouth FC - WNYK Dream Team 0:3

17e minuut.
Pluta speelt de bal door. Klungelig pakt Tuczapski de bal. Bratanek onderschept slim de pass. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. Szulca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portsmouth FC - WNYK Dream Team 0:4

21e minuut.
Rączka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pluta is nu in balbezit. Conget verovert de bal door een tackle van achteren. Krijaštanac rent richting de bal. Krijaštanac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bier met een sublieme pass. Klungelig pakt Bratanek de bal. Szulca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek onderschept slim de pass. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tendeiro passt de bal zonder na te denken. Movilescu speelt de bal door. Klungelig pakt Krijaštanac de bal. Krijaštanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portsmouth FC - WNYK Dream Team 0:5

27e minuut.
Balewski probeert naar een medespeler te passen. Stanlej heeft problemen om de bal te vangen. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Ludwiczak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conget geeft de bal voor. Bratanek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portsmouth FC - WNYK Dream Team 0:6

30e minuut.
Rączka passt de bal zonder na te denken. Bier rent richting de bal. Bier geeft de bal voor. Krijaštanac rent richting de bal. Krijaštanac geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Badur trapt de bal weg van het doel. Tendeiro kopt de bal weg. Conget speelt de bal door. Krijaštanac rent richting de bal. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Badur probeert naar een medespeler te passen. Movilescu rent richting de bal. Movilescu probeert naar een medespeler te passen. Krijaštanac is nu in balbezit. Krijaštanac haalt uit met een fantastische trap. Badur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Conget kopt de bal weg. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Przybyś probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tendeiro de bal. Przybyś met een sublieme pass. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac schiet op doel. Badur bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Portsmouth FC - WNYK Dream Team 0:7

42e minuut.
Stanlej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek passt de bal met de wreef. Krijaštanac is nu in balbezit. Krijaštanac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tuczapski met een sublieme pass. Movilescu heeft problemen om de bal te vangen. Movilescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bratanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratanek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portsmouth FC 84%, WNYK Dream Team 16%.
Portsmouth FC - WNYK Dream Team 0:7

50e minuut.
Krijaštanac rent richting de bal. Conget met een sublieme pass. Bratanek is nu in balbezit. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portsmouth FC - WNYK Dream Team 0:8

51e minuut.
Bratanek heeft problemen om de bal te vangen. Krijaštanac is nu in balbezit. Klungelig pakt Bratanek de bal. Krijaštanac is nu in balbezit. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portsmouth FC - WNYK Dream Team 0:9

52e minuut.
Krijaštanac kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pluta. Krijaštanac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Segundo met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Balewski de bal. Krijaštanac is nu in balbezit. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ... Badur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portsmouth FC - WNYK Dream Team 0:10

53e minuut.
Tuczapski controleert de bal met de borst. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek passt de bal met de wreef. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portsmouth FC - WNYK Dream Team 0:11

54e minuut.
Bajerski met een sublieme pass. Rączka heeft problemen om de bal te vangen. Krijaštanac rent richting de bal. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Badur trapt de bal weg. Segundo kopt de bal weg. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac haalt uit met een fantastische trap. Badur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portsmouth FC - WNYK Dream Team 0:12

68e minuut.
Badur probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tendeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conget geeft de bal voor. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Portsmouth FC - WNYK Dream Team 0:13

71e minuut.
Szulca onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Movilescu met de inworp. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek geeft een lange en hoge pass. Badur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Conget verovert de bal door een tackle van achteren. Conget probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szulca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bier heeft problemen om de bal te vangen. Bier geeft de bal voor. Bratanek kopt de bal weg. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inworp. Tendeiro met de inworp. Movilescu is nu in balbezit. Movilescu geeft de bal voor. Krijaštanac krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Badur met een harde bal richting middenveld. Tendeiro kopt de bal weg. Bratanek is nu in balbezit. Movilescu rent richting de bal. Movilescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tendeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tendeiro geeft de bal voor. Ludwiczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krijaštanac rent richting de bal. Krijaštanac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek rent richting de bal. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Badur met een sublieme pass. Przybyś rent richting de bal. Przybyś geeft een lange en hoge pass. Krijaštanac rent richting de bal. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Conget met een sublieme pass. Bratanek met een sublieme pass. Krijaštanac rent richting de bal. Krijaštanac schiet op doel. Badur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portsmouth FC - WNYK Dream Team 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portsmouth FC 86%, WNYK Dream Team 14%.
Portsmouth FC - WNYK Dream Team 0:14