Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Jadowniczanka Gander United
Normal Tactiek Attack
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 50.3
poor Schieten outstanding
average Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Vanden Borre met een sublieme pass. Klungelig pakt Sorocori de bal. Sorocori geeft de bal voor. Camejo heeft problemen om de bal te vangen. Camejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:1

7e minuut.
Kladar is nu in balbezit. Kladar geeft een hoge lob. Vanden Borre is nu in balbezit. Vanden Borre geeft een hoge lob. Sorocori krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sorocori met een sublieme pass. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila passt de bal zonder na te denken. Camejo is nu in balbezit. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Taczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Buleatã zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila geeft een lange en hoge pass. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:2

15e minuut.
Buleatã kopt de bal weg. Fajila rent richting de bal. Fajila schiet op doel. Taczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Waleczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:3

17e minuut.
Sorocori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorocori passt de bal zonder na te denken. Camejo is nu in balbezit. Camejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:4

18e minuut.
Skolek rent richting de bal. Sorocori verovert de bal door een tackle van achteren. Sorocori passt de bal in één keer door. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:5

24e minuut.
Waleczek verovert de bal door een tackle van achteren. Toujani speelt de bal door. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori geeft een hoge lob. Klungelig pakt Romankiewicz de bal. Taczkowski bokst de bal weg. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:6

28e minuut.
Fonfara is nu in balbezit. Sorocori onderschept slim de pass. Sorocori passt de bal met de wreef. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:7

31e minuut.
Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu geeft een lange en hoge pass. Camejo is nu in balbezit. Camejo draait met de bal, schiet en ... Taczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Romankiewicz rent richting de bal. Năsosu onderschept slim de pass. Năsosu met een sublieme pass. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo schiet op doel. Taczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fajila zal de hoekschop nemen. Camejo kopt de bal weg. Taczkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Jadowniczanka 75%, Gander United 25%.
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:7

47e minuut.
Vanden Borre onderschept slim de pass. Vanden Borre geeft de bal voor. Toujani rent richting de bal. Toujani geeft een hoge lob. Camejo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Buleatã passt de bal in één keer door. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori passt de bal met de wreef. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Taczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:8

53e minuut.
Sorocori verovert de bal door een tackle van achteren. Năsosu probeert naar een medespeler te passen. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila geeft een lange en hoge pass. Sorocori springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila passt de bal in één keer door. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:9

60e minuut.
Buleatã probeert naar een medespeler te passen. Camejo heeft problemen om de bal te vangen. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Camejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:10

61e minuut.
Năsosu rent richting de bal. Năsosu passt de bal met de wreef. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori schiet op doel. Taczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:11

65e minuut.
Vanden Borre probeert naar een medespeler te passen. Toujani rent richting de bal. Toujani passt de bal met de wreef. Sorocori rent richting de bal. Sorocori schiet op doel. Taczkowski bokst de bal weg. Camejo is nu in balbezit. Camejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:12

70e minuut.
Kladar probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Chwiej met de inworp. Odolan is nu in balbezit. Odolan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Romankiewicz speelt de bal door. Waleczek geeft een lange en hoge pass. Kladar rent richting de bal. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila geeft een hoge lob. Paal! Taczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Năsosu passt de bal in één keer door. Sorocori heeft problemen om de bal te vangen. Sorocori passt de bal zonder na te denken. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:13

76e minuut.
Fonfara rent richting de bal. Sorocori rent richting de bal. Sorocori passt de bal zonder na te denken. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Toujani heeft problemen om de bal te vangen. Waleczek begaat een overtreding. Toujani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vanden Borre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Camejo krijgt zijn hoofd ertegen. Taczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Camejo controleert de bal met de borst. Camejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:14

86e minuut.
Waleczek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toujani met een snelle inworp. Vanden Borre geeft een hoge lob. Taczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:15

90e minuut.
Camejo passt de bal zonder na te denken. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu speelt de bal door. Sorocori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorocori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Jadowniczanka 74%, Gander United 26%.
LKS Jadowniczanka - Gander United 0:16