Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielszowice FC fc.klub- gpc
Normal Tactiek tak2
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 33.3
weak Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen average


3e minuut.
Kaclerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski onderschept slim de pass. Bukowski speelt de bal door. Kulhawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulhawik geeft een hoge lob. Świst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kałużyński kopt de bal weg. Sagan is nu in balbezit. Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Kaclerowicz passt de bal met de wreef. Zakochany bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakochany met een sublieme pass. Zelmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelmański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kaclerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bambrowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bukowski de bal. Bukowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Kaclerowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaclerowicz speelt de bal door. Tokaj probeert naar een medespeler te passen. Maciejczak is nu in balbezit. Maciejczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kazanecki met een snelle inworp. Wichorowski speelt de bal door. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielszowice FC - fc.klub- gpc 0:1

18e minuut.
Tokaj probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski probeert naar een medespeler te passen. Bukowski rent richting de bal. Bukowski schiet op doel. Porąbaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wichorowski geeft een lange en hoge pass. Kociński probeert de bal aan de voet te houden. Bukowski rent richting de bal. Bukowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Wichorowski speelt de bal door. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski passt de bal zonder na te denken. Zelmański rent richting de bal. Zelmański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kazanecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski geeft een lange en hoge pass. Brynkiewicz rent richting de bal. Brynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Porąbaniec bokst de bal weg. Bukowski is nu in balbezit. Bukowski draait met de bal, schiet en ... Porąbaniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielszowice FC - fc.klub- gpc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielszowice FC 59%, fc.klub- gpc 41%.
Bielszowice FC - fc.klub- gpc 0:2

58e minuut.
Bukowski rent richting de bal. Kociński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bukowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bukowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Porąbaniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielszowice FC - fc.klub- gpc 0:3

65e minuut.
Kulhawik is nu in balbezit. Słowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Słowiak passt de bal zonder na te denken. Kazanecki heeft problemen om de bal te vangen. Kazanecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Brynkiewicz met de inworp. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski geeft de bal voor. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielszowice FC - fc.klub- gpc 0:4

81e minuut.
Zapatrowicz passt de bal met de wreef. Kubot probeert naar een medespeler te passen. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski schiet op doel. Porąbaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielszowice FC - fc.klub- gpc 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielszowice FC 77%, fc.klub- gpc 23%.
Bielszowice FC - fc.klub- gpc 0:5