Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orzeł Nowa Wieś FC Noox
541 Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 46.2
poor Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Şirinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şirinov speelt de bal door. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap. Błaszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Nowa Wieś - FC Noox 0:1

5e minuut.
Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov speelt de bal door. Klungelig pakt Dominikowski de bal. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... Błaszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Nowa Wieś - FC Noox 0:2

11e minuut.
Beskow rent richting de bal. Beskow passt de bal in één keer door. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... Błaszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Beskow kopt de bal weg. Zagdański is nu in balbezit. Zagdański passt de bal zonder na te denken. Krawczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyński draait met de bal, schiet en ... Iling-Junior kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Dominikowski rent richting de bal. Franus is nu in balbezit. Dominikowski onderschept slim de pass. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... Błaszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... Błaszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Velchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Velchev speelt de bal door. Dominikowski heeft problemen om de bal te vangen. Chitaru rent richting de bal. Chitaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Nowa Wieś - FC Noox 0:3

22e minuut.
Kokosiński probeert naar een medespeler te passen. Trochowski rent richting de bal. Chitaru verovert de bal door een tackle van achteren. Chitaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chitaru is nu in balbezit. Szlachta verovert de bal door een tackle van achteren. Beskow onderschept slim de pass. Beskow geeft een hoge lob. Dominikowski springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Beskow bereikt de bal nog maar net als eerste. Beskow met een sublieme pass. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap. Błaszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Beskow met een sublieme pass. Velchev is nu in balbezit. Velchev probeert naar een medespeler te passen. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski schiet op doel. Błaszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Nowa Wieś - FC Noox 0:4

32e minuut.
Chitaru verovert de bal door een tackle van achteren. Chitaru passt de bal met de wreef. Şirinov is nu in balbezit. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap. Błaszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Şirinov is nu in balbezit. Şirinov passt de bal zonder na te denken. Beskow speelt de bal door. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru draait met de bal, schiet en ... Błaszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Nowa Wieś - FC Noox 0:5

38e minuut.
Franus geeft de bal voor. Beskow kan de bal niet met de borst controleren. Beskow geeft een lange en hoge pass. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... Błaszczyk bokst de bal weg.

39e minuut.
Chitaru is nu in balbezit. Chitaru schiet op doel. Dominikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Şirinov met een sublieme pass. King is nu in balbezit. King geeft de bal voor. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru schiet op doel. Błaszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Nowa Wieś - FC Noox 0:6

44e minuut.
Szlachta geeft de bal voor. Chitaru is nu in balbezit. Dominikowski heeft problemen om de bal te vangen. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... Błaszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Nowa Wieś - FC Noox 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Nowa Wieś 78%, FC Noox 22%.
Orzeł Nowa Wieś - FC Noox 0:7

47e minuut.
Vagu probeert naar een medespeler te passen. Chitaru rent richting de bal. Chitaru probeert naar een medespeler te passen. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Şirinov is nu in balbezit. Şirinov passt de bal met de wreef. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Nowa Wieś - FC Noox 0:8

52e minuut.
Şirinov is nu in balbezit. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski speelt de bal door. Chitaru rent richting de bal. Chitaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Beskow speelt de bal door. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru passt de bal met de wreef. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Franus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... Błaszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Nowa Wieś - FC Noox 0:9

58e minuut.
Komoda is nu in balbezit. Komoda passt de bal met de wreef. Şirinov speelt de bal door. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Şirinov is nu in balbezit. Velchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Velchev passt de bal in één keer door. Chitaru rent richting de bal. Chitaru haalt uit met een fantastische trap. Błaszczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Nowa Wieś - FC Noox 0:10

66e minuut.
Trochowski probeert de bal met de borst te controleren. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dominikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dominikowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Nowa Wieś - FC Noox 0:11

68e minuut.
Trochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochowski passt de bal zonder na te denken. Chitaru rent richting de bal. Chitaru draait met de bal, schiet en ... Błaszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Nowa Wieś - FC Noox 0:12

72e minuut.
Chitaru rent richting de bal. Dominikowski heeft problemen om de bal te vangen. Chitaru is nu in balbezit. Dominikowski rent richting de bal. Dominikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Nin Novoa verovert de bal door een tackle van achteren. Nin Novoa passt de bal zonder na te denken. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... Błaszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dominikowski heeft problemen om de bal te vangen. Franus geeft een hoge lob. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şirinov geeft een hoge lob. Dominikowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Nowa Wieś - FC Noox 0:13

76e minuut.
Krawczyński probeert naar een medespeler te passen. Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru verovert de bal door een tackle van achteren. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Kokosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Beskow onderschept slim de pass. Beskow passt de bal zonder na te denken. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Błaszczyk probeert naar een medespeler te passen. Beskow kopt de bal weg. Dominikowski probeert de bal met de borst te controleren. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Błaszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dominikowski probeert de bal met de borst te controleren. Dominikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Beskow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitaru is nu in balbezit. Chitaru passt de bal zonder na te denken. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski draait met de bal, schiet en ... Błaszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Nowa Wieś - FC Noox 0:14

86e minuut.
Vagu geeft de bal voor. Dominikowski is nu in balbezit. Chitaru heeft problemen om de bal te vangen. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Nowa Wieś 91%, FC Noox 9%.
Orzeł Nowa Wieś - FC Noox 0:14