Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gander United Portsmouth FC
Attack Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 18.5
uitmuntend Schieten zwak
goed Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Buleatã speelt de bal door. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori speelt de bal door. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo schiet op doel. Badur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Buleatã kopt de bal weg. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo passt de bal in één keer door. Sorocori rent richting de bal. Sorocori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Portsmouth FC 1:0

6e minuut.
Stanlej geeft een lange en hoge pass. Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudysiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pudysiak krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Camejo is nu in balbezit. Szulca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camejo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fajila zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Camejo krijgt zijn hoofd ertegen. Badur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Năsosu rent richting de bal. Sorocori rent richting de bal. Sorocori passt de bal met de wreef. Vanden Borre geeft een lange en hoge pass. Camejo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Buleatã kopt de bal weg. Daar is Stanlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camejo rent richting de bal. Camejo geeft de bal voor. Sorocori krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Portsmouth FC 2:0

20e minuut.
Tuczapski kopt de bal weg. Buleatã geeft een lange en hoge pass. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori schiet op doel. Badur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Portsmouth FC 3:0

20e minuut.
Bajerski rent richting de bal. Bajerski passt de bal met de wreef. Daar is Tuczapski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camejo verovert de bal door een tackle van achteren. Camejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sorocori onderschept slim de pass. Sorocori passt de bal in één keer door. Camejo rent richting de bal. Camejo draait met de bal, schiet en ... Paal! Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tuczapski rent richting de bal. Năsosu verovert de bal door een tackle van achteren. Năsosu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Camejo de bal. Camejo met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rączka is nu in balbezit. Vanden Borre verovert de bal door een tackle van achteren. Vanden Borre met een sublieme pass. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Toujani probeert naar een medespeler te passen. Sorocori rent richting de bal. Sorocori speelt de bal door. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Badur trapt de bal weg van het doel. Fajila kopt de bal weg. Camejo is nu in balbezit. Camejo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gander United 27%, Portsmouth FC 73%.
Gander United - Portsmouth FC 3:0

49e minuut.
Camejo verovert de bal door een tackle van achteren. Camejo heeft problemen om de bal te vangen. Fajila probeert naar een medespeler te passen. Sorocori rent richting de bal. Sorocori haalt uit met een fantastische trap. Badur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balewski speelt de bal door. Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani probeert naar een medespeler te passen. Badur bokst de bal weg. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Portsmouth FC 4:0

52e minuut.
Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fajila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajila probeert naar een medespeler te passen. Sorocori rent richting de bal. Sorocori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Buleatã met een sublieme pass. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu speelt de bal door. Daar is Sorocori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorocori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Năsosu met een sublieme pass. Buleatã rent richting de bal. Buleatã geeft een hoge lob. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Buleatã met de inworp. Fajila geeft een hoge lob. Toujani is nu in balbezit. Toujani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Szulca geeft een hoge lob. Inworp. Buleatã met de inworp. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila geeft de bal voor. Badur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Portsmouth FC 5:0

67e minuut.
Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu passt de bal in één keer door. Camejo is nu in balbezit. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Badur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Portsmouth FC 6:0

72e minuut.
Toujani passt de bal in één keer door. Sorocori bereikt de bal nog maar net als eerste. Toujani is nu in balbezit. Toujani geeft een hoge lob. Camejo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - Portsmouth FC 7:0

74e minuut.
Ochojski kopt de bal weg. Toujani is nu in balbezit. Toujani passt de bal met de wreef. Daar is Sorocori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorocori schiet op doel. Badur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Fajila passt de bal in één keer door. Buleatã is nu in balbezit. Buleatã met een sublieme pass. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Kladar onderschept slim de pass. Kladar geeft een hoge lob. Năsosu kopt de bal weg. Sorocori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorocori haalt uit met een fantastische trap. Badur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Năsosu is nu in balbezit. Năsosu passt de bal in één keer door. Sorocori is nu in balbezit. Sorocori haalt uit met een fantastische trap. Badur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gander United 28%, Portsmouth FC 72%.
Gander United - Portsmouth FC 7:0