Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WNYK Dream Team LKS Jadowniczanka
Test v1 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 18.6
very good Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Conget probeert naar een medespeler te passen. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś is nu in balbezit. Bratanek verovert de bal door een tackle van achteren. Bratanek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bratanek onderschept slim de pass. Bratanek met een sublieme pass. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ... Taczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 1:0

5e minuut.
Odolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu onderschept slim de pass. Movilescu passt de bal zonder na te denken. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac schiet op doel. Taczkowski bokst de bal weg.

8e minuut.
Krijaštanac rent richting de bal. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ... Waleczek probeert de bal aan de voet te houden. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 2:0

14e minuut.
Conget bereikt de bal nog maar net als eerste. Conget passt de bal in één keer door. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu passt de bal in één keer door. Krijaštanac rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 3:0

18e minuut.
Conget verovert de bal door een tackle van achteren. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Krijaštanac de bal. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ... Taczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 4:0

25e minuut.
Fonfara met de inworp. Waleczek is nu in balbezit. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac haalt uit met een fantastische trap. Taczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 5:0

26e minuut.
Romankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romankiewicz geeft een lange en hoge pass. Movilescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bratanek de bal. Bratanek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 6:0

36e minuut.
Krijaštanac rent richting de bal. Krijaštanac geeft de bal voor. Chwiej bereikt de bal nog maar net als eerste. Conget verovert de bal door een tackle van achteren. Conget geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 7:0

41e minuut.
Konkol passt de bal in één keer door. Daar is Chwiej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. Taczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 8:0

45e minuut.
Conget speelt de bal door. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu geeft de bal voor. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek schiet op doel. Taczkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WNYK Dream Team 17%, LKS Jadowniczanka 83%.
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 8:0

46e minuut.
Jędras heeft problemen om de bal te vangen. Bratanek verovert de bal door een tackle van achteren. Bratanek passt de bal zonder na te denken. Krijaštanac rent richting de bal. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ... Taczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac schiet op doel. Na een snelle pass probeert Waleczek de bal onder controle te krijgen. Bier geeft een lange en hoge pass. Bratanek maakt een snoekduik en kopt de bal. Taczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Monostori geeft de bal voor. Bratanek kan de bal niet met de borst controleren. Chwiej is nu in balbezit. Bratanek verovert de bal door een tackle van achteren. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Krijaštanac is nu in balbezit. Krijaštanac haalt uit met een fantastische trap. Taczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 9:0

58e minuut.
Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac passt de bal in één keer door. Bratanek rent richting de bal. Bratanek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 10:0

59e minuut.
Skolek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tendeiro is nu in balbezit. Tendeiro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Jędras de bal. Tendeiro rent richting de bal. Tendeiro geeft een hoge lob. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 11:0

64e minuut.
Waleczek rent richting de bal. Conget onderschept slim de pass. Conget met een sublieme pass. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bratanek is nu in balbezit. Bratanek speelt de bal door. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac draait met de bal, schiet en ... Taczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 12:0

71e minuut.
Bratanek probeert naar een medespeler te passen. Bier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bier met een sublieme pass. Krijaštanac is nu in balbezit. Krijaštanac schiet op doel. Taczkowski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Segundo geeft een hoge lob. Bratanek met een sublieme pass. Dojaś heeft problemen om de bal te vangen. Movilescu is nu in balbezit. Movilescu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 13:0

79e minuut.
Chwiej raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zbozień komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bier passt de bal met de wreef. Waleczek verovert de bal door een tackle van achteren. Segundo kan de bal niet met de borst controleren. Conget speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 14:0

83e minuut.
Bier verovert de bal door een tackle van achteren. Bier speelt de bal door. Bratanek rent richting de bal. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. Taczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 15:0

83e minuut.
Skolek speelt de bal door. Klungelig pakt Jędras de bal. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 16:0

85e minuut.
Fonfara is nu in balbezit. Fonfara geeft een lange en hoge pass. Conget speelt de bal door. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Movilescu onderschept slim de pass. Movilescu probeert naar een medespeler te passen. Krijaštanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krijaštanac schiet op doel. Taczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WNYK Dream Team 13%, LKS Jadowniczanka 87%.
WNYK Dream Team - LKS Jadowniczanka 17:0