Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wola eSports Fc Dąbrowa
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Bajski met een sublieme pass. Witczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmigło begaat een overtreding. Śmigło krijgt een gele kaart. Witczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Komarnicki met een snel genomen vrije trap. Relicki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Jaraczewski met een harde bal richting middenveld. Sitarz kopt de bal weg. Jamka rent richting de bal. Ziemiańczyk onderschept slim de pass. Ziemiańczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wilczkowski geeft een lange en hoge pass. Komarnicki kopt de bal weg. Bajski speelt de bal door. Witczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pajor geeft de bal voor. Daar is Bajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondracki is nu in balbezit. Bajski onderschept slim de pass. Bajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Fc Dąbrowa 0:1

26e minuut.
Trybalski is nu in balbezit. Komarnicki begaat een overtreding. Trybalski raakt geblesseerd tijdens het duel. Lankiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Śmigło is nu in balbezit. Śmigło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wola eSports - Fc Dąbrowa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wola eSports 59%, Fc Dąbrowa 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wola eSports - Fc Dąbrowa 1:1

49e minuut.
Witczak is nu in balbezit. Witczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Relicki de bal. Relicki schiet op doel. Goliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wola eSports - Fc Dąbrowa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wola eSports 33%, Fc Dąbrowa 67%.
Wola eSports - Fc Dąbrowa 1:2