Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GariasTeam KAP Instal
Defend Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.4
redelijk Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomentowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chomentowski speelt de bal door. Błoto heeft problemen om de bal te vangen. Błoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GariasTeam - KAP Instal 1:0

16e minuut.
Abakanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abakanowicz geeft de bal voor. Błoto is nu in balbezit. Błoto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Krzysztyński de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tatara rent richting de bal. Katolik verovert de bal door een tackle van achteren. Katolik passt de bal in één keer door. Sobota is nu in balbezit. Sobota schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GariasTeam - KAP Instal 1:1

28e minuut.
Chomentowski rent richting de bal. Kuziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomentowski verovert de bal door een tackle van achteren. Błoto is nu in balbezit. Błoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tatara onderschept slim de pass. Chomentowski is nu in balbezit. Chomentowski probeert naar een medespeler te passen. Błoto rent richting de bal. Błoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GariasTeam 61%, KAP Instal 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GariasTeam - KAP Instal 1:1

47e minuut.
Chomentowski is nu in balbezit. Kuziak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuziak geeft de bal voor. Błoto rent richting de bal. Błoto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kuciński is nu in balbezit. Kuciński geeft een hoge lob. Jędrysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka onderschept slim de pass. Kawka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Katolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mordechaj onderschept slim de pass. Mordechaj passt de bal zonder na te denken. Błoto rent richting de bal. Błoto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mordechaj met de inworp. Chomentowski heeft problemen om de bal te vangen. Chomentowski geeft de bal voor. Błoto springt en kopt de bal. Kacperzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Błoto is nu in balbezit. Błoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GariasTeam - KAP Instal 2:1

81e minuut.
Chomentowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Katolik de bal. Chomentowski rent richting de bal. Błoto is nu in balbezit. Błoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GariasTeam - KAP Instal 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GariasTeam 56%, KAP Instal 44%.
GariasTeam - KAP Instal 3:1