Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Narwane Czasomierze Arka Parmezany
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Wasielewski met een sublieme pass. Jarczyk geeft een hoge lob. Łopatowicz kopt de bal weg. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski passt de bal in één keer door. Gec rent richting de bal. Łopatowicz onderschept slim de pass. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kuszczak is nu in balbezit. Kuszczak met een sublieme pass. Nyczko rent richting de bal. Chołoniewski rent richting de bal. Chołoniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Barszczewski passt de bal zonder na te denken. Chołoniewski is nu in balbezit. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chołoniewski onderschept slim de pass. Chołoniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Konopecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Fijołek de bal. Łopatowicz is nu in balbezit. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski haalt uit met een fantastische trap. Garstka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Więckowiak rent richting de bal. Więckowiak probeert naar een medespeler te passen. Gniazdowski is nu in balbezit. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ... Garstka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Narwane Czasomierze - Arka Parmezany 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narwane Czasomierze 43%, Arka Parmezany 57%.
Narwane Czasomierze - Arka Parmezany 1:0

46e minuut.
Gniazdowski is nu in balbezit. Łopatowicz is nu in balbezit. Więckowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski onderschept slim de pass. Gniazdowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Narwane Czasomierze - Arka Parmezany 2:0

49e minuut.
Marchlewicz heeft problemen om de bal te vangen. Marchlewicz met een sublieme pass. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Narwane Czasomierze - Arka Parmezany 3:0

52e minuut.
Gec rent richting de bal. Gniazdowski onderschept slim de pass. Gniazdowski passt de bal zonder na te denken. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gniazdowski rent richting de bal. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski is nu in balbezit. Łopatowicz rent richting de bal. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ... Garstka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narwane Czasomierze 43%, Arka Parmezany 57%.
Narwane Czasomierze - Arka Parmezany 3:0