Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brutus Błękitni Kalinowiec
Normal Tactiek 352_kikokar
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
4 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 44.5
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cambier trapt de bal weg. Alfaro kopt de bal weg. Mirumyan rent richting de bal. Mirumyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Azalmaz speelt de bal door. Daar is Szuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szuba passt de bal zonder na te denken. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Szuba passt de bal in één keer door. Mirumyan speelt de bal door. Adışanlı is nu in balbezit. Adışanlı geeft de bal voor. Szuba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutus - Błękitni Kalinowiec 0:1

10e minuut.
Adışanlı passt de bal zonder na te denken. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro passt de bal met de wreef. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rozner met een sublieme pass. Kiščík speelt de bal door. Szuba is nu in balbezit. Szuba draait met de bal, schiet en ... Nikiel probeert de bal aan de voet te houden. Rozner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Piękniś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro passt de bal in één keer door. Szuba is nu in balbezit. Szuba draait met de bal, schiet en ... Rozner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Nikiel de bal. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba haalt uit met een fantastische trap. Rozner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mirumyan rent richting de bal. Mirumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutus - Błękitni Kalinowiec 0:2

21e minuut.
Szuba geeft de bal voor. Brzoza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adışanlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfaro geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Szuba haalt uit met een fantastische trap. Nikiel met een sublieme pass. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz geeft een lange en hoge pass. Mirumyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Brzoza onderschept slim de pass. Brzoza geeft een lange en hoge pass. Plăvoi kopt de bal weg. Adışanlı rent richting de bal. Adışanlı geeft een hoge lob. Rozner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adışanlı neemt de hoekschop. Daar is Mirumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirumyan schiet op doel. Rozner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutus - Błękitni Kalinowiec 0:3

36e minuut.
Adışanlı geeft de bal voor. Szuba geeft een hoge lob. Brzoza heeft problemen om de bal te vangen. Adışanlı is nu in balbezit. Adışanlı geeft een hoge lob. Rozner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Złotnik passt de bal met de wreef. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Szuba kan de bal niet met de borst controleren. Szuba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutus - Błękitni Kalinowiec 0:4

39e minuut.
Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba draait met de bal, schiet en ... Rudowski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Adışanlı zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Inworp. Adışanlı met een snelle inworp. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Adışanlı geeft een hoge lob. Daar is Swędera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan onderschept slim de pass. Mirumyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brutus - Błękitni Kalinowiec 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutus 78%, Błękitni Kalinowiec 22%.
Brutus - Błękitni Kalinowiec 0:5

46e minuut.
Borimirov probeert naar een medespeler te passen. Mirumyan rent richting de bal. Mirumyan passt de bal in één keer door. Szuba rent richting de bal. Szuba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Adışanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışanlı geeft een hoge lob. Szuba kopt de bal weg. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Alfaro speelt de bal door. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba passt de bal zonder na te denken. Mirumyan rent richting de bal. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Malowany bereikt de bal nog maar net als eerste. Borimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Borimirov speelt de bal door. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Mirumyan de bal. Alfaro rent richting de bal. Alfaro speelt de bal door. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba haalt uit met een fantastische trap. Rozner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szuba rent richting de bal. Szuba draait met de bal, schiet en ... Rozner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Nikiel met een harde bal richting middenveld. Malowany probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Janosik de bal. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Tkaczuk de bal. Kiščík met een sublieme pass. Azalmaz met een sublieme pass. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Plăvoi probeert naar een medespeler te passen. Piękniś heeft problemen om de bal te vangen. Adışanlı geeft een hoge lob. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba schiet op doel. Rozner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Szuba kan de bal niet met de borst controleren. Szuba passt de bal in één keer door. Mirumyan rent richting de bal. Mirumyan draait met de bal, schiet en ... Rozner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutus - Błękitni Kalinowiec 0:6

79e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Alfaro passt de bal zonder na te denken. Szuba is nu in balbezit. Szuba schiet op doel. Rozner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutus - Błękitni Kalinowiec 0:7

82e minuut.
Janosik speelt de bal door. Malowany is nu in balbezit. Malowany probeert naar een medespeler te passen. Pałyga rent richting de bal. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Adışanlı controleert de bal met de borst. Brzoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Adışanlı met een sublieme pass. Klungelig pakt Mirumyan de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rudowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Złotnik de bal. Plăvoi onderschept slim de pass. Plăvoi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutus 75%, Błękitni Kalinowiec 25%.
Brutus - Błękitni Kalinowiec 0:7