Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Bidony Korona Mściów
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 47.6
poor Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas draait met de bal, schiet en ... Niţescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panczak geeft de bal voor. Niţescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niţescu rent richting de bal. Niţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:1

5e minuut.
Czubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Czubała met een sublieme pass. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak geeft de bal voor. Niţescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:2

8e minuut.
Villegas schiet op doel. Daar is Łądka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaźmierczak is nu in balbezit. Villegas rent richting de bal. Villegas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:3

9e minuut.
Chitic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaźmierczak probeert naar een medespeler te passen. Czubała geeft een hoge lob. Niţescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:4

11e minuut.
Biskupski rent richting de bal. Hatłas probeert naar een medespeler te passen. Niţescu is nu in balbezit. Klungelig pakt Niţescu de bal. Niţescu draait met de bal, schiet en ... Trocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:5

18e minuut.
Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu met een sublieme pass. Panczak is nu in balbezit. Panczak geeft de bal voor. Niţescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:6

21e minuut.
Tomecki met een sublieme pass. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu rent richting de bal. Niţescu schiet op doel. Niziałek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:7

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hatłas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic geeft een hoge lob. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Soboczyński is nu in balbezit. Panczak geeft de bal voor. Daar is Niziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hatłas is nu in balbezit. Hatłas speelt de bal door. Chitic met een sublieme pass. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Łądka trapt de bal weg van het doel. Czubała kopt de bal weg. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu schiet op doel. Trocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:8

32e minuut.
Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas passt de bal zonder na te denken. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak geeft de bal voor. Niţescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:9

34e minuut.
Hatłas passt de bal met de wreef. Chitic is nu in balbezit. Chitic probeert naar een medespeler te passen. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chitic geeft een lange en hoge pass. Czubała is nu in balbezit. Czubała passt de bal met de wreef. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:10

39e minuut.
Soboczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboczyński geeft een hoge lob. Czubała kopt de bal weg. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Panczak rent richting de bal. Panczak speelt de bal door. Klungelig pakt Villegas de bal. Villegas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Niziałek de bal onder controle te krijgen. Trocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Łądka geeft de bal voor. Godylewicz kopt de bal weg. Chitic geeft een hoge lob. Niţescu rent richting de bal. Niţescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chitic is nu in balbezit. Chitic geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:11

44e minuut.
Czubała met een sublieme pass. Hatłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatłas speelt de bal door. Niţescu rent richting de bal. Niţescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Bidony 85%, Korona Mściów 15%.
RKS Bidony - Korona Mściów 0:11

51e minuut.
Laskowski speelt de bal door. Panczak speelt de bal door. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu haalt uit met een fantastische trap. Trocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:12

54e minuut.
Chitic rent richting de bal. Chitic geeft de bal voor. Niţescu rent richting de bal. Niţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:13

55e minuut.
Chitic passt de bal zonder na te denken. Daar is Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaźmierczak is nu in balbezit. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Trocki trapt de bal weg van het doel. Hatłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatłas passt de bal zonder na te denken. Niţescu rent richting de bal. Niţescu haalt uit met een fantastische trap. Trocki bokst de bal weg.

60e minuut.
Dzieszuk is nu in balbezit. Chitic rent richting de bal. Chitic passt de bal in één keer door. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:14

63e minuut.
Daar is Biskupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czubała met een sublieme pass. Chitic probeert naar een medespeler te passen. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trocki trapt de bal weg. Hatłas kopt de bal weg. Niţescu rent richting de bal. Niţescu haalt uit met een fantastische trap. Trocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Panczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Niţescu krijgt zijn hoofd ertegen. Trocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:15

71e minuut.
Chitic rent richting de bal. Chitic geeft de bal voor. Klungelig pakt Panczak de bal. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Godylewicz probeert de bal met de borst te controleren. Hatłas is nu in balbezit. Hatłas geeft een hoge lob. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:16

74e minuut.
Niţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Kaźmierczak rent richting de bal. Niţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Niţescu schiet op doel. Villegas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Panczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villegas rent richting de bal. Villegas geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Bidony - Korona Mściów 0:17

81e minuut.
Fafik is nu in balbezit. Czubała onderschept slim de pass. Czubała geeft de bal voor. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Bidony 81%, Korona Mściów 19%.
RKS Bidony - Korona Mściów 0:17