Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arka Parmezany SPI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Chołoniewski probeert de bal aan de voet te houden. Wasielewski rent richting de bal. Małyszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Małyszek krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Więckowiak is nu in balbezit. Koc verovert de bal door een tackle van achteren. Koc speelt de bal door. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Chołoniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Szotek begaat een overtreding. Chołoniewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Więckowiak komt bij de bal en schiet. Edwikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kubiński is nu in balbezit. Koc verovert de bal door een tackle van achteren. Koc passt de bal zonder na te denken. Daar is Stojan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojan draait met de bal, schiet en ... Garstka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arka Parmezany 49%, SPI 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arka Parmezany - SPI 0:0

73e minuut.
Kot kopt de bal weg. Barszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Barszczewski passt de bal zonder na te denken. Chołoniewski rent richting de bal. Chołoniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Edwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Barszczewski rent richting de bal. Edwikowski begaat een overtreding. Barszczewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Barszczewski kan niet meer verder spelen. Dryl komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Eron is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuszczak. Eron is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwaiszewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Eron heeft problemen om de bal te vangen. Eron geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Eron rent richting de bal. Eron passt de bal in één keer door. Stojan is nu in balbezit. Stojan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arka Parmezany - SPI 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arka Parmezany 47%, SPI 53%.
Arka Parmezany - SPI 0:1