Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Narwane Czasomierze Test 1279
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Inworp. Nyczko met een snelle inworp. Serwotka rent richting de bal. Serwotka geeft een lange en hoge pass. Łopatowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gniazdowski krijgt zijn hoofd ertegen. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki geeft de bal voor. Gniazdowski controleert de bal met de borst. Gniazdowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sulich is nu in balbezit. Kurczab verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczab probeert naar een medespeler te passen. Urbaniak is nu in balbezit. Urbaniak geeft een lange en hoge pass. Basiaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Narwane Czasomierze - Test 1279 1:0

24e minuut.
Sulich is nu in balbezit. Kurczab verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczab passt de bal zonder na te denken. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Basiaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Urbaniak speelt de bal door. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łopatowicz. Kordecki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kordecki kan niet meer verder spelen. Guguła komt het veld opgelopen. Kolendowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toporny is nu in balbezit. Toporny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konopecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Sulich rent richting de bal. Marchlewicz speelt de bal door. Krzetuski probeert naar een medespeler te passen. Toporny is nu in balbezit. Toporny schiet op doel. Konopecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Miszczak met een snelle inworp. Urbaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolendowicz is nu in balbezit. Kolendowicz geeft een lange en hoge pass. Urbaniak speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nyczko is nu in balbezit. Nyczko geeft een hoge lob. Pielesiak rent richting de bal. Łopatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Krzetuski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Małyszka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narwane Czasomierze 48%, Test 1279 52%.
Narwane Czasomierze - Test 1279 1:0

48e minuut.
Toporny rent richting de bal. Daar is Sulich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miszczak rent richting de bal. Sulich onderschept slim de pass. Sulich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz rent richting de bal. Pielesiak onderschept slim de pass. Gniazdowski onderschept slim de pass. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Serwotka rent richting de bal. Małyszka verovert de bal door een tackle van achteren. Małyszka met een sublieme pass. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kurczab met een sublieme pass. Guguła is nu in balbezit. Guguła probeert naar een medespeler te passen. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Urbaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolendowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orsa is nu in balbezit. Orsa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narwane Czasomierze 55%, Test 1279 45%.
Narwane Czasomierze - Test 1279 1:0