Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korona Mściów Brutus
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 19.6
zeer goed Schieten waardeloos
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft de bal voor. Tkaczuk rent richting de bal. Niţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Niţescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Brzoza met een sublieme pass. Czubała is nu in balbezit. Czubała passt de bal met de wreef. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu draait met de bal, schiet en ... Rozner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Hatłas controleert de bal met de borst. Tkaczuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brzoza de bal. Niţescu rent richting de bal. Niţescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudowski. Niţescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villegas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niţescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - Brutus 1:0

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rozner trapt de bal weg van het doel. Czubała kopt de bal weg. Niţescu probeert de bal met de borst te controleren. Niţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - Brutus 2:0

22e minuut.
Villegas rent richting de bal. Villegas passt de bal met de wreef. Niţescu rent richting de bal. Niţescu schiet op doel. Nikiel probeert de bal aan de voet te houden. Rozner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Chitic geeft de bal voor. Brzoza kopt de bal weg. Tkaczuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villegas is nu in balbezit. Villegas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - Brutus 3:0

29e minuut.
Malowany is nu in balbezit. Hatłas verovert de bal door een tackle van achteren. Hatłas passt de bal in één keer door. Niţescu rent richting de bal. Niţescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Skosogorienko met een sublieme pass. Panczak heeft problemen om de bal te vangen. Panczak met een sublieme pass. Villegas is nu in balbezit. Villegas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nikiel trapt de bal weg. Czubała kopt de bal weg. Klungelig pakt Niţescu de bal. Villegas rent richting de bal. Villegas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Rudowski trapt de bal weg van het doel. Czubała kopt de bal weg. Villegas rent richting de bal. Villegas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Laskowski geeft de bal voor. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkaczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Csapó passt de bal in één keer door. Czubała speelt de bal door. Brzoza rent richting de bal. Panczak onderschept slim de pass. Panczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hatłas kopt de bal weg. Niţescu heeft problemen om de bal te vangen. Niţescu geeft een hoge lob. Villegas is nu in balbezit. Villegas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hatłas probeert naar een medespeler te passen. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas met een sublieme pass. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - Brutus 4:0

44e minuut.
Hatłas heeft problemen om de bal te vangen. Hatłas geeft een lange en hoge pass. Tkaczuk probeert de bal aan de voet te houden. Niţescu rent richting de bal. Niţescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona Mściów 24%, Brutus 76%.
Korona Mściów - Brutus 4:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skosogorienko met de inworp. Panczak geeft een hoge lob. Niţescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - Brutus 5:0

49e minuut.
Niţescu kan de bal niet met de borst controleren. Nikiel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niţescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nikiel speelt de bal door. Villegas neemt de penalty, wat een uithaal! Rozner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - Brutus 6:0

50e minuut.
Niţescu met een sublieme pass. Panczak rent richting de bal. Panczak passt de bal in één keer door. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu draait met de bal, schiet en ... Rozner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Czubała met een sublieme pass. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak probeert naar een medespeler te passen. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - Brutus 7:0

57e minuut.
Nikiel geeft de bal voor. Czubała rent richting de bal. Czubała probeert naar een medespeler te passen. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - Brutus 8:0

61e minuut.
Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas geeft een hoge lob. Panczak heeft problemen om de bal te vangen. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - Brutus 9:0

62e minuut.
Rudowski geeft de bal voor. Czubała heeft problemen om de bal te vangen. Czubała met een sublieme pass. Daar is Panczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panczak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - Brutus 10:0

64e minuut.
Pałyga is nu in balbezit. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas geeft een lange en hoge pass. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Niţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villegas rent richting de bal. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu schiet op doel. Rozner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - Brutus 11:0

68e minuut.
Malowany probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pałyga de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villegas. Villegas krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Panczak probeert de bal met de borst te controleren. Czubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak met een sublieme pass. Niţescu rent richting de bal. Niţescu draait met de bal, schiet en ... Rozner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - Brutus 12:0

72e minuut.
Chitic probeert naar een medespeler te passen. Niţescu heeft problemen om de bal te vangen. Niţescu passt de bal zonder na te denken. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - Brutus 13:0

76e minuut.
Piękniś rent richting de bal. Czubała onderschept slim de pass. Czubała probeert naar een medespeler te passen. Villegas heeft problemen om de bal te vangen. Villegas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - Brutus 14:0

79e minuut.
Niţescu passt de bal met de wreef. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic geeft een lange en hoge pass. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chitic kopt de bal weg. Klungelig pakt Niţescu de bal. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu rent richting de bal. Niţescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hatłas geeft de bal voor. Panczak controleert de bal met de borst. Panczak geeft een lange en hoge pass. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hatłas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chitic de bal. Chitic geeft de bal voor. Niţescu rent richting de bal. Niţescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Rozner trapt de bal weg van het doel. Janosik kopt de bal weg. Daar is Niţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niţescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona Mściów 13%, Brutus 87%.
Korona Mściów - Brutus 14:0