Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Kalinowiec RKS Bidony
352_kikokar Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
40 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 19.6
very good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Borimirov is nu in balbezit. Borimirov met een sublieme pass. Klungelig pakt Adışanlı de bal. Adışanlı geeft een hoge lob. Szuba springt en kopt de bal. Trocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Kaźmierczak kopt de bal weg. Kiščík rent richting de bal. Fafik verovert de bal door een tackle van achteren. Biskupski is nu in balbezit. Biskupski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Borimirov kopt de bal weg. Kaźmierczak heeft problemen om de bal te vangen. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap. Trocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz geeft een lange en hoge pass. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan draait met de bal, schiet en ... Trocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 1:0

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trocki trapt de bal weg van het doel. Kiščík kopt de bal weg. Szuba is nu in balbezit. Szuba haalt uit met een fantastische trap. Trocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trocki probeert naar een medespeler te passen. Alfaro probeert de bal met de borst te controleren. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kiščík met een sublieme pass. Alfaro speelt de bal door. Łądka is nu in balbezit. Szuba onderschept slim de pass. Szuba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 2:0

21e minuut.
Fafik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rybak komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Kiščík verovert de bal door een tackle van achteren. Kiščík passt de bal zonder na te denken. Azalmaz probeert naar een medespeler te passen. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 3:0

25e minuut.
Borimirov rent richting de bal. Borimirov geeft de bal voor. Dzieszuk heeft problemen om de bal te vangen. Szuba rent richting de bal. Szuba draait met de bal, schiet en ... Trocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Mirumyan heeft problemen om de bal te vangen. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 4:0

27e minuut.
Kiščík probeert naar een medespeler te passen. Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azalmaz passt de bal zonder na te denken. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Niziałek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borimirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Adışanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adışanlı geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mirumyan de bal. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Łądka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adışanlı de bal. Adışanlı speelt de bal door. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro met een sublieme pass. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba schiet op doel. Na een snelle pass probeert Łądka de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Trocki trapt de bal weg van het doel. Kiščík kopt de bal weg. Mirumyan probeert de bal met de borst te controleren. Szuba is nu in balbezit. Szuba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 5:0

39e minuut.
Biskupski speelt de bal door. Godylewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Godylewicz geeft de bal voor. Mirumyan heeft problemen om de bal te vangen. Mirumyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kaźmierczak passt de bal met de wreef. Łądka is nu in balbezit. Szuba verovert de bal door een tackle van achteren. Szuba schiet op doel. Trocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Mirumyan rent richting de bal. Niziałek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mirumyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Alfaro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Kalinowiec 20%, RKS Bidony 80%.
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 6:0

47e minuut.
Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azalmaz probeert naar een medespeler te passen. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 7:0

51e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Mirumyan heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro rent richting de bal. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 8:0

55e minuut.
Adışanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışanlı passt de bal in één keer door. Szuba rent richting de bal. Szuba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mirumyan is nu in balbezit. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap. Trocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 9:0

59e minuut.
Tomecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro passt de bal met de wreef. Szuba rent richting de bal. Szuba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Alfaro speelt de bal door. Mirumyan rent richting de bal. Mirumyan passt de bal met de wreef. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szuba is nu in balbezit. Szuba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap. Niziałek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 10:0

67e minuut.
Borimirov onderschept slim de pass. Borimirov passt de bal met de wreef. Adışanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışanlı geeft een hoge lob. Szuba springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 11:0

73e minuut.
Azalmaz kopt de bal weg. Daar is Szuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szuba haalt uit met een fantastische trap. Łądka probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Niziałek kopt de bal weg. Soboczyński heeft problemen om de bal te vangen. Mirumyan rent richting de bal. Mirumyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 12:0

81e minuut.
Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba passt de bal met de wreef. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 13:0

86e minuut.
Klungelig pakt Azalmaz de bal. Azalmaz geeft de bal voor. Mirumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirumyan schiet op doel. Trocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 14:0

87e minuut.
Borimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Borimirov speelt de bal door. Mirumyan rent richting de bal. Mirumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 15:0

89e minuut.
Kiščík verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro met een sublieme pass. Klungelig pakt Mirumyan de bal. Mirumyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Kalinowiec 14%, RKS Bidony 86%.
Błękitni Kalinowiec - RKS Bidony 15:0