Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FPL Poland KAP Instal
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Bombel rent richting de bal. Gajos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bombel. Gajos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gajos kan niet meer verder spelen. Piskuła komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Wisiński passt de bal met de wreef. Bombel is nu in balbezit. Bombel passt de bal met de wreef. Sobota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bombel is nu in balbezit. Bombel geeft de bal voor. Sobota is nu in balbezit. Kraś is nu in balbezit. Kraś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - KAP Instal 0:1

36e minuut.
Kraś verovert de bal door een tackle van achteren. Kraś met een sublieme pass. Sobota is nu in balbezit. Sobota haalt uit met een fantastische trap. Rucki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - KAP Instal 0:2

40e minuut.
Podolis is nu in balbezit. Katolik rent richting de bal. Mijakowski begaat een overtreding. Mijakowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPL Poland 56%, KAP Instal 44%.
FPL Poland - KAP Instal 0:2

61e minuut.
Kuziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piechoczek de bal. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kraś onderschept slim de pass. Kraś geeft de bal voor. Piechoczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sobota rent richting de bal. Sobota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kapera geeft een hoge lob. Kurach is nu in balbezit. Kurach passt de bal met de wreef. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Piechoczek geeft de bal voor. Hejno rent richting de bal. Kurach schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kurach moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kurach schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPL Poland 59%, KAP Instal 41%.
FPL Poland - KAP Instal 0:2