Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0091
  • Stadion: SPI Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2792
SPI Narwane Czasomierze
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Gniazdowski probeert naar een medespeler te passen. Gacuś rent richting de bal. Łopatowicz onderschept slim de pass. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ... Mystek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPI - Narwane Czasomierze 0:1

8e minuut.
Gniazdowski met een sublieme pass. Nyczko met een sublieme pass. Koc rent richting de bal. Koc schiet op doel. Jarczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Konopecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Gniazdowski met een sublieme pass. Łopatowicz is nu in balbezit. Wakulczyk is nu in balbezit. Łopatowicz onderschept slim de pass. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Wakulczyk probeert naar een medespeler te passen. Koc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koc probeert naar een medespeler te passen. Stojan is nu in balbezit. Stojan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPI - Narwane Czasomierze 1:1

24e minuut.
Nyczko verovert de bal door een tackle van achteren. Koc rent richting de bal. Koc passt de bal met de wreef. Stojan is nu in balbezit. Stojan schiet op doel. Konopecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz met een sublieme pass. Kot is nu in balbezit. Łopatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kurczab is nu in balbezit. Koc verovert de bal door een tackle van achteren. Koc met een sublieme pass. Stojan heeft problemen om de bal te vangen. Stojan passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
SPI - Narwane Czasomierze 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPI 52%, Narwane Czasomierze 48%.
SPI - Narwane Czasomierze 2:1

48e minuut.
Stojan rent richting de bal. Koc is nu in balbezit. Stojan rent richting de bal. Stojan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPI - Narwane Czasomierze 3:1

50e minuut.
Marchlewicz passt de bal zonder na te denken. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz passt de bal zonder na te denken. Serwotka rent richting de bal. Serwotka draait met de bal, schiet en ... Mystek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk passt de bal met de wreef. Łopatowicz is nu in balbezit. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Miszczak speelt de bal door. Urbaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaniak probeert naar een medespeler te passen. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPI 63%, Narwane Czasomierze 37%.
SPI - Narwane Czasomierze 3:1