Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FPL Poland Korona Mściów
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 42.8
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rucki trapt de bal weg van het doel. Czubała kopt de bal weg. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - Korona Mściów 0:1

5e minuut.
Niţescu onderschept slim de pass. Herbert rent richting de bal. Niţescu rent richting de bal. Niţescu draait met de bal, schiet en ... Błoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - Korona Mściów 0:2

7e minuut.
Hatłas rent richting de bal. Hatłas passt de bal met de wreef. Chitic rent richting de bal. Chitic geeft een lange en hoge pass. Niţescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hatłas probeert naar een medespeler te passen. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu rent richting de bal. Niţescu haalt uit met een fantastische trap. Rucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Herbert passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chitic de bal. Chitic speelt de bal door. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - Korona Mściów 0:3

23e minuut.
Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic passt de bal in één keer door. Hatłas probeert naar een medespeler te passen. Niţescu heeft problemen om de bal te vangen. Niţescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Hatłas geeft de bal voor. Klungelig pakt Galusko de bal. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - Korona Mściów 0:4

27e minuut.
Piskuła geeft de bal voor. Czubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Czubała passt de bal zonder na te denken. Daar is Piskuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Czubała kopt de bal weg. Niţescu met een sublieme pass. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak geeft een hoge lob. Niţescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - Korona Mściów 0:5

36e minuut.
Mijakowski kopt de bal weg. Livre bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu onderschept slim de pass. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rucki kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Panczak zal de hoekschop nemen. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Panczak heeft problemen om de bal te vangen. Panczak geeft een hoge lob. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu haalt uit met een fantastische trap. Błoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - Korona Mściów 0:6

43e minuut.
Łącki trapt de bal weg van het doel. Czubała kopt de bal weg. Daar is Herbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - Korona Mściów 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPL Poland 87%, Korona Mściów 13%.
FPL Poland - Korona Mściów 0:7

47e minuut.
Panczak geeft een hoge lob. Daar is Niţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piskuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu onderschept slim de pass. Niţescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Czubała met de inworp. Panczak probeert de bal met de borst te controleren. Panczak geeft de bal voor. Niţescu probeert de bal met de borst te controleren. Niţescu schiet op doel. Błoch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Panczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chitic kopt de bal weg. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu draait met de bal, schiet en ... Błoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - Korona Mściów 0:8

50e minuut.
Kapera is nu in balbezit. Hatłas verovert de bal door een tackle van achteren. Hatłas geeft de bal voor. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu draait met de bal, schiet en ... Błoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Klungelig pakt Herbert de bal. Hatłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatłas passt de bal zonder na te denken. Niţescu rent richting de bal. Niţescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Czubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Czubała passt de bal in één keer door. Panczak rent richting de bal. Panczak geeft een lange en hoge pass. Niţescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hatłas kopt de bal weg. Daar is Herbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rucki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rucki krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Daar is Livre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatłas onderschept slim de pass. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - Korona Mściów 0:9

67e minuut.
Niţescu speelt de bal door. Panczak heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piechoczek. Piechoczek krijgt een gele kaart. Hatłas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Napp komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Skosogorienko speelt de bal door. Klungelig pakt Chitic de bal. Chitic speelt de bal door. Klungelig pakt Niţescu de bal. Niţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - Korona Mściów 0:10

73e minuut.
Napp geeft de bal voor. Klungelig pakt Rucki de bal. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu haalt uit met een fantastische trap. Błoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - Korona Mściów 0:11

75e minuut.
Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak geeft een hoge lob. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Napp geeft een hoge lob. Galusko kopt de bal weg. Piechoczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - Korona Mściów 0:12

81e minuut.
Czubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Czubała passt de bal in één keer door. Herbert rent richting de bal. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - Korona Mściów 0:13

85e minuut.
Laskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Czubała de bal onder controle te krijgen. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Błoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - Korona Mściów 0:14

87e minuut.
Piskuła geeft een lange en hoge pass. Czubała is nu in balbezit. Czubała geeft een hoge lob. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Herbert probeert naar een medespeler te passen. Chitic is nu in balbezit. Klungelig pakt Chitic de bal. Chitic geeft een lange en hoge pass. Niţescu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Panczak neemt de hoekschop. Niţescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FPL Poland - Korona Mściów 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPL Poland 78%, Korona Mściów 22%.
FPL Poland - Korona Mściów 0:15