Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAP Instal RKS Bidony
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Godylewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Krzysztyński de bal. Biskupski is nu in balbezit. Biskupski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Soboczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz passt de bal in één keer door. Kaźmierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Wieczysty geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzieszuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godylewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Godylewicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kacperzak probeert naar een medespeler te passen. Kaźmierczak kopt de bal weg. Katolik heeft problemen om de bal te vangen. Fafik is nu in balbezit. Fafik geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KAP Instal - RKS Bidony 0:1

39e minuut.
Dzieszuk speelt de bal door. Kaźmierczak met een sublieme pass. Kuziak is nu in balbezit. Fafik verovert de bal door een tackle van achteren. Fafik schiet op doel. Kacperzak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAP Instal 54%, RKS Bidony 46%.
KAP Instal - RKS Bidony 0:1

50e minuut.
Krentusz onderschept slim de pass. Krentusz geeft de bal voor. Godylewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Godylewicz draait met de bal, schiet en ... Biskupski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kacperzak trapt de bal weg van het doel. Dembski kopt de bal weg. Niziałek heeft problemen om de bal te vangen. Sobota rent richting de bal. Sobota schiet op doel. Trocki bokst de bal weg.

52e minuut.
Daar is Biskupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuziak is nu in balbezit. Fafik verovert de bal door een tackle van achteren. Biskupski is nu in balbezit. Biskupski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dzieszuk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bombel met een snelle inworp. Dembski is nu in balbezit. Dembski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kuziak is nu in balbezit. Fafik verovert de bal door een tackle van achteren. Fafik passt de bal zonder na te denken. Biskupski is nu in balbezit. Biskupski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAP Instal 46%, RKS Bidony 54%.
KAP Instal - RKS Bidony 0:1