Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korona Mściów FC Bemowo
Normal Tactiek 442
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 16.6
solid Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Villegas met een sublieme pass. Przeżuwacz rent richting de bal. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas haalt uit met een fantastische trap. Teśmian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - FC Bemowo 1:0

10e minuut.
Panczak heeft problemen om de bal te vangen. Panczak passt de bal in één keer door. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas schiet op doel. Teśmian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - FC Bemowo 2:0

13e minuut.
Łącki kopt de bal weg. Twarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Villegas de bal. Villegas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Przeżuwacz passt de bal zonder na te denken. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Chitic geeft een lange en hoge pass. Villegas maakt een snoekduik en kopt de bal. Teśmian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - FC Bemowo 3:0

15e minuut.
Cieślewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chitic onderschept slim de pass. Chitic met een sublieme pass. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - FC Bemowo 4:0

17e minuut.
Gałan rent richting de bal. Czubała onderschept slim de pass. Czubała geeft een lange en hoge pass. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - FC Bemowo 5:0

28e minuut.
Przeżuwacz geeft een hoge lob. Wyhowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas schiet op doel. Teśmian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Przeżuwacz is nu in balbezit. Poniedzielski rent richting de bal. Czubała onderschept slim de pass. Czubała geeft een hoge lob. Villegas springt en kopt de bal. Teśmian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Klungelig pakt Poniedzielski de bal. Duriava rent richting de bal. Duriava speelt de bal door. Villegas is nu in balbezit. Villegas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - FC Bemowo 6:0

35e minuut.
Przeżuwacz is nu in balbezit. Przeżuwacz passt de bal zonder na te denken. Chitic rent richting de bal. Chitic geeft een lange en hoge pass. Villegas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Teśmian trapt de bal weg. Czubała is nu in balbezit. Czubała geeft een hoge lob. Villegas is nu in balbezit. Villegas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Villegas rent richting de bal. Łącki is nu in balbezit. Przeżuwacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeżuwacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - FC Bemowo 7:0

40e minuut.
Grudziński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foks komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Przeżuwacz verovert de bal door een tackle van achteren. Przeżuwacz speelt de bal door. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas haalt uit met een fantastische trap. Teśmian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - FC Bemowo 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona Mściów 21%, FC Bemowo 79%.
Korona Mściów - FC Bemowo 8:0

47e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Villegas passt de bal in één keer door. Czubała geeft een lange en hoge pass. Villegas rent richting de bal. Villegas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Czubała passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Panczak de bal. Panczak speelt de bal door. Villegas is nu in balbezit. Villegas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Czubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Czubała passt de bal zonder na te denken. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Wyhowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chitic zal de hoekschop nemen. Panczak kopt de bal weg. Villegas is nu in balbezit. Villegas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - FC Bemowo 9:0

59e minuut.
Przeżuwacz haalt uit met een fantastische trap. Łącki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic geeft een lange en hoge pass. Villegas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - FC Bemowo 10:0

61e minuut.
Daar is Panczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panczak geeft de bal voor. Chitic rent richting de bal. Chitic geeft de bal voor. Przeżuwacz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - FC Bemowo 11:0

64e minuut.
Przeżuwacz heeft problemen om de bal te vangen. Villegas rent richting de bal. Obłoczyński rent richting de bal. Przeżuwacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeżuwacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Przeżuwacz passt de bal met de wreef. Chitic rent richting de bal. Chitic passt de bal in één keer door. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - FC Bemowo 12:0

68e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Villegas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Łącki de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Panczak zal de hoekschop nemen. Teśmian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villegas rent richting de bal. Villegas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korona Mściów - FC Bemowo 13:0

72e minuut.
Czubała met een sublieme pass. Twarowski rent richting de bal. Twarowski geeft de bal voor. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Czubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Czubała passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Panczak de bal. Panczak geeft een hoge lob. Villegas rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chitic neemt de hoekschop. Villegas maakt een snoekduik en kopt de bal. Teśmian bokst de bal weg.

76e minuut.
Laskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowski speelt de bal door. Przeżuwacz geeft een lange en hoge pass. Villegas is nu in balbezit. Villegas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Villegas de bal. Villegas schiet op doel. Wyhowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teśmian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Inworp. Twarowski met een snelle inworp. Chitic geeft een hoge lob. Daar is Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villegas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Twarowski passt de bal in één keer door. Przeżuwacz rent richting de bal. Przeżuwacz geeft een hoge lob. Villegas is nu in balbezit. Villegas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chitic rent richting de bal. Chitic geeft een lange en hoge pass. Teśmian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Przeżuwacz geeft een hoge lob. Łącki geeft een hoge lob. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic geeft de bal voor. Nowowiejski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Wyhowski is nu in balbezit. Wyhowski geeft een lange en hoge pass. Panczak kopt de bal weg. Villegas probeert de bal met de borst te controleren. Villegas haalt uit met een fantastische trap. Teśmian bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona Mściów 21%, FC Bemowo 79%.
Korona Mściów - FC Bemowo 13:0