Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Test 1279 Błękitni Kalinowiec
Normal Tactiek 352_kikokar
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 43.9
poor Schieten solid
average Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Plăvoi geeft een hoge lob. Szuba kopt de bal weg. Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Daar is Režko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Režko passt de bal met de wreef. Młynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba onderschept slim de pass. Szuba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz geeft een hoge lob. Pielesiak heeft problemen om de bal te vangen. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Popara is nu in balbezit. Popara passt de bal in één keer door. Adışanlı met een sublieme pass. Kyriakoudis is nu in balbezit. Kyriakoudis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pielesiak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azalmaz met de inworp. Režko rent richting de bal. Režko geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1279 - Błękitni Kalinowiec 0:1

19e minuut.
Kyriakoudis verovert de bal door een tackle van achteren. Režko is nu in balbezit. Režko passt de bal in één keer door. Szuba rent richting de bal. Szuba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz geeft een lange en hoge pass. Kordecki controleert de bal met de borst. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara geeft de bal voor. Pielesiak heeft problemen om de bal te vangen. Kyriakoudis is nu in balbezit. Kyriakoudis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1279 - Błękitni Kalinowiec 0:2

28e minuut.
Basiaga met een harde bal richting middenveld. Popara rent richting de bal. Popara passt de bal met de wreef. Sulich controleert de bal met de borst. Sulich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Adışanlı kopt de bal weg. Režko probeert naar een medespeler te passen. Szuba is nu in balbezit. Szuba draait met de bal, schiet en ... Młynarz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adışanlı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szuba kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Szuba rent richting de bal. Szuba geeft een hoge lob. Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis draait met de bal, schiet en ... Basiaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1279 - Błękitni Kalinowiec 0:3

34e minuut.
Azalmaz geeft de bal voor. Basiaga probeert naar een medespeler te passen. Hájný kopt de bal weg. Daar is Azalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azalmaz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Adışanlı rent richting de bal. Adışanlı met een sublieme pass. Kyriakoudis heeft problemen om de bal te vangen. Kyriakoudis draait met de bal, schiet en ... Basiaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1279 - Błękitni Kalinowiec 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Test 1279 78%, Błękitni Kalinowiec 22%.
Test 1279 - Błękitni Kalinowiec 0:4

48e minuut.
Popara kopt de bal weg. Režko bereikt de bal nog maar net als eerste. Režko passt de bal zonder na te denken. Szuba is nu in balbezit. Szuba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1279 - Błękitni Kalinowiec 0:5

51e minuut.
Popara probeert naar een medespeler te passen. Azalmaz geeft de bal voor. Młynarz kopt de bal weg. Kyriakoudis is nu in balbezit. Kyriakoudis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1279 - Błękitni Kalinowiec 0:6

61e minuut.
Režko bereikt de bal nog maar net als eerste. Režko passt de bal zonder na te denken. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1279 - Błękitni Kalinowiec 0:7

61e minuut.
Szuba verovert de bal door een tackle van achteren. Režko rent richting de bal. Režko passt de bal met de wreef. Kyriakoudis is nu in balbezit. Kyriakoudis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1279 - Błękitni Kalinowiec 0:8

62e minuut.
Toporny bereikt de bal nog maar net als eerste. Toporny passt de bal in één keer door. Kolendowicz controleert de bal met de borst. Szuba is nu in balbezit. Szuba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Popara kopt de bal weg. Klungelig pakt Režko de bal. Režko met een sublieme pass. Szuba is nu in balbezit. Szuba draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1279 - Błękitni Kalinowiec 0:9

67e minuut.
Młynarz kopt de bal weg. Adışanlı speelt de bal door. Daar is Szuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szuba schiet op doel. Basiaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1279 - Błękitni Kalinowiec 0:10

68e minuut.
Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz speelt de bal door. Kolendowicz rent richting de bal. Borimirov onderschept slim de pass. Borimirov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kolendowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Režko verovert de bal door een tackle van achteren. Režko passt de bal zonder na te denken. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1279 - Błękitni Kalinowiec 0:11

73e minuut.
Szuba onderschept slim de pass. Rusin geeft een hoge lob. Daar is Borimirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toporny bereikt de bal nog maar net als eerste. Toporny draait met de bal, schiet en ... Cambier bokst de bal weg.

77e minuut.
Sulich geeft de bal voor. Hájný kopt de bal weg. Kyriakoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriakoudis passt de bal met de wreef. Azalmaz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pielesiak trapt de bal weg. Popara kopt de bal weg. Režko probeert de bal aan de voet te houden. Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kolendowicz rent richting de bal. Režko verovert de bal door een tackle van achteren. Režko speelt de bal door. Adışanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışanlı geeft de bal voor. Basiaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szuba rent richting de bal. Szuba haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Młynarz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Azalmaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1279 - Błękitni Kalinowiec 0:12

87e minuut.
Szuba is nu in balbezit. Režko is nu in balbezit. Szuba rent richting de bal. Režko bereikt de bal nog maar net als eerste. Režko draait met de bal, schiet en ... Basiaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1279 - Błękitni Kalinowiec 0:13

87e minuut.
Toporny speelt de bal door. Daar is Sulich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyriakoudis onderschept slim de pass. Kyriakoudis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Test 1279 - Błękitni Kalinowiec 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Test 1279 84%, Błękitni Kalinowiec 16%.
Test 1279 - Błękitni Kalinowiec 0:14