Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mokry w Natalce Ks Marlen
Kocham Natalke Tactiek 523
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
43.2 gemiddelde waardering 40.9
solid Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Iglesias probeert de bal aan de voet te houden. Pedrosa is nu in balbezit. Fröberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fröberg krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Wiesiołowski met een snelle inworp. Dağdeviren is nu in balbezit. Dağdeviren geeft een hoge lob. Luchian krijgt zijn hoofd ertegen. Haoyang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Ks Marlen 0:1

39e minuut.
Daar is Qvarnström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qvarnström met een sublieme pass. Nööjd bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaldi rent richting de bal. Magaldi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Badalo geeft de bal voor. Qvarnström is nu in balbezit. Qvarnström passt de bal in één keer door. Magaldi is nu in balbezit. Magaldi schiet op doel. Candelas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 54%, Ks Marlen 46%.
Mokry w Natalce - Ks Marlen 0:1

55e minuut.
Badalo kan de bal niet met de borst controleren. Lundström met een sublieme pass. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian is nu in balbezit. Luchian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perez rent richting de bal. Perez schiet op doel. Haoyang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kentsson geeft een lange en hoge pass. Magaldi kopt de bal weg. Fröberg is nu in balbezit. Fröberg schiet op doel. Candelas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mokry w Natalce - Ks Marlen 1:1

61e minuut.
Fröberg kopt de bal weg. Qvarnström is nu in balbezit. Qvarnström passt de bal met de wreef. Magaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaldi haalt uit met een fantastische trap. Candelas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Badalo geeft een hoge lob. Inworp. Pedrosa met een snelle inworp. Perez is nu in balbezit. Perez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dzięgielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzięgielewski geeft een hoge lob. Badalo heeft problemen om de bal te vangen. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pedrosa probeert de bal aan de voet te houden. Corneliusson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lundström. Lundström krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 49%, Ks Marlen 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mokry w Natalce - Ks Marlen 1:1