Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FSO Dubeltówki FC Pajacykowo
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.7
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Bojanowski passt de bal met de wreef. Granat is nu in balbezit. Granat met een sublieme pass. Szambelan is nu in balbezit. Szambelan schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Baj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marek onderschept slim de pass. Marek probeert naar een medespeler te passen. Batęga is nu in balbezit. Batęga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FSO Dubeltówki - FC Pajacykowo 0:1

29e minuut.
Wieczyński met de inworp. Matejko rent richting de bal. Matejko schiet op doel. Szambelan rent richting de bal. Szambelan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Matejko is nu in balbezit. Matejko geeft de bal voor. Paczos rent richting de bal. Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szambelan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSO Dubeltówki 60%, FC Pajacykowo 40%.
FSO Dubeltówki - FC Pajacykowo 0:1

57e minuut.
Marek rent richting de bal. Marek passt de bal zonder na te denken. Parol is nu in balbezit. Pająk is nu in balbezit. Pająk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Babiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Filipiak met een snel genomen vrije trap. Batęga kopt de bal weg. Klungelig pakt Grochowalski de bal. Cieślarczyk rent richting de bal. Cieślarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FSO Dubeltówki - FC Pajacykowo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSO Dubeltówki 51%, FC Pajacykowo 49%.
FSO Dubeltówki - FC Pajacykowo 0:2