Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mokry w Natalce Starter Legion
Kocham Natalke Tactiek 5*3*2
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
33.6 gemiddelde waardering 51.2
weak Schieten excellent
weak Passen solid
good Verdedigen very good


7e minuut.
Manin is nu in balbezit. Der Ohanessian begaat een overtreding. Manin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majchrzak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baraj springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kochanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochanek geeft een lange en hoge pass. Ferreira geeft een lange en hoge pass. Babayev is nu in balbezit. Babayev schiet op doel. Życiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Starter Legion 0:1

13e minuut.
Baquero met een sublieme pass. Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador geeft de bal voor. Babayev is nu in balbezit. Babayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Starter Legion 0:2

17e minuut.
Manin rent richting de bal. Manin passt de bal zonder na te denken. Brocador rent richting de bal. Brocador geeft de bal voor. Baraj krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Brocador probeert naar een medespeler te passen. Majchrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majchrzak speelt de bal door. Manin is nu in balbezit. Manin passt de bal zonder na te denken. Życiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Babayev rent richting de bal. Babayev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Starter Legion 0:3

29e minuut.
Błaszkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kentsson komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Majchrzak passt de bal in één keer door. Brocador is nu in balbezit. Brocador speelt de bal door. Baquero rent richting de bal. Baquero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Flick bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador onderschept slim de pass. Brocador probeert naar een medespeler te passen. Baraj rent richting de bal. Baraj schiet op doel. Życiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Brocador rent richting de bal. Brocador passt de bal met de wreef. Baquero met een sublieme pass. Babayev is nu in balbezit. Babayev draait met de bal, schiet en ... Życiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Baquero is nu in balbezit. Baquero passt de bal in één keer door. Baraj is nu in balbezit. Baraj haalt uit met een fantastische trap. Życiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Starter Legion 0:4

44e minuut.
Babayev is nu in balbezit. Babayev speelt de bal door. Baraj rent richting de bal. Baraj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Starter Legion 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 59%, Starter Legion 41%.
Mokry w Natalce - Starter Legion 0:5

49e minuut.
Ferreira speelt de bal door. Brocador geeft de bal voor. Manin is nu in balbezit. Baraj is nu in balbezit. Baraj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Profiş is nu in balbezit. Profiş passt de bal met de wreef. Manin met een sublieme pass. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev haalt uit met een fantastische trap. Życiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Flick probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Majchrzak is nu in balbezit. Majchrzak geeft een hoge lob. Brocador kopt de bal weg. Baraj rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Starter Legion 0:6

59e minuut.
Ferreira met een sublieme pass. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero passt de bal zonder na te denken. Brocador is nu in balbezit. Brocador geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Życiński met een sublieme pass. Brocador kopt de bal weg. Kentsson is nu in balbezit. Babayev verovert de bal door een tackle van achteren. Babayev schiet op doel. Życiński bokst de bal weg. Baraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Starter Legion 0:7

79e minuut.
Brocador passt de bal met de wreef. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero passt de bal met de wreef. Babayev heeft problemen om de bal te vangen. Babayev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Życiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Profiş rent richting de bal. Flick onderschept slim de pass. Sulicki speelt de bal door. Fröberg is nu in balbezit. Fröberg schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Baquero passt de bal zonder na te denken. Babayev is nu in balbezit. Babayev haalt uit met een fantastische trap. Życiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokry w Natalce - Starter Legion 0:8

86e minuut.
Żebryk komt het veld opgelopen. Dolny komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokry w Natalce 56%, Starter Legion 44%.
Mokry w Natalce - Starter Legion 0:8